Neobyčajná inšpirácie: Lip art v kombinácii s nail artom! Hop alebo trop?

Tak dámy, ktorá z vás miluje rúže? Zbytočná otázka, milujeme ich všetky do jednej! A keď nie priamo rúže, tak aspoň lesky alebo balzamy. A kto sa môže pochváliť neodolateľnou kombináciou farebných pier i nechtov? Prinášam vám veľa neobyčajnej inšpirácie, ktorá vás rozhodne nenechá kľudnými.

Čo je lip art?

lipsV podstate nejde o nič neobvyklé. V preklade do slovenčiny „lip art“ chápeme ako „umenie na perách“. Taký jednoduchý lip art iste vykonávate denne nanesením rúžu, keď na ešte väčšie zvýraznenie vytieňujete farby, ohraničíte tvar pier alebo skombinujete viac odtieňov. Existujú však ľudia, ktorí na perách tvoria priam majstrovské diela, a je to naozaj umenie na perách! . Až sa mi občas zdá, že namiesto papiera majú radšej pery (alebo v prípade nášho nail artu nechty). Skrátka kto neuvidí, neuverí. Tak šup do galérie!

HOT OR NOT?

Čo hovoríte po prvom kole inšpirácie? Páči sa, alebo si umenie predstavujete trošičku inak? Uznávam, že na obyčajné nosenie toto nie je, ale som si istá, že aspoň milovníčkam nail artu som sa trafila do vkusu. Zladiť červené nechty s červeným rúžom zvládne snáď každý, nieto mačka ako vy, mám pravdu? Poďte sa teda trochu odviazať a skúsiť nail art zladiť s lip artom. Nielenže sa to pekne rýmuje, ale možno že v sebe objavíte aj skrytý talent. Verím, že ak svoje dielo odfotíte a hodíte na svoj Instagram, Twitter alebo Facebook, srdiečka a lajky sa vám len pohrnú. A to chcete!

Ideme na to!

Zozbierajte z vašich kozmetických taštičiek, kabeliek a zásuviek všetky farby a odtiene rúžov, lakov, gélov alebo napríklad gél lakov. Vyberte si look, ktorý vás zaujal a hor sa do divočiny! Na dodanie odvahy stačí len viac inšpirácie. Vybrala som pre vás video s názornou ukážkou, tak sa mrknite.
Tak čo, koho umenie pohltilo hneď na začiatku? A kto sa zamiloval až na druhý pohľad? Dajte nám vedieť, či ste pre alebo nie. Svojím výsledkom sa nezabudnite pochváliť v komentároch na našom facebookovom profile, prípadne nás neváhajte označiť na Instagrame


Zdroje:
https://www.youtube.com/watch?v=eiaLaP7yxgA

glamour.it

flawlessend.com
talontedlex.co.uk
instyle.com
mybeautynote.com
issuu.com
mymodernmet.com
pinterest.com
instagram.com/

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.