Nechty ako víno? Oslávte úrodu a vinobranie štýlovo so šťavnatou manikúrou!

Zber hrozna, burčiakové pochody, regionálne slávnosti a ochutnávky sú v plnom prúde a mňa nenapadlo nič iné, než na túto obľúbenú slávu vymyslieť špeciálnu jesennú inšpiráciu!

Každý rok obdivujeme krásu prírody a jej premenu vo farbách, napokon jednoduchý jesenný návod som vám predstavila už v minulom článku. Čo však k jeseni tiež neodmysliteľne patrí, sú sezónne slávnosti, vinobranie a skrátka všetko, čo súvisí s týmto obľúbeným nápojom – vínom. Naše podnebie nám dovoľuje pestovať veľké množstvo odrôd červeného i bieleho vína, ktoré následne tak rady popíjame v útulných vinárňach a pivniciach. Ani ja som si túto príležitosť nemohla nechať ujsť, preto mám pre vás dnes galériu vínnej inšpirácie!
stomping_of_the_grapes_festival_gerringong


Hrozno, samé hrozno!

Než sa víno dostane do fliaš a pohárov, čaká ho ešte dlhá cesta. Najskôr musí vyrásť strapec potom sa cez leto slní a dozrieva na svahoch. História vína a jeho pestovania siaha až do 6. tisícročia pred naším letopočtom, čo je doba, kedy bolo vynájdené koleso alebo prvá plachetnica. Víno tak k ľudstvu patrí už od pradávna a je jasné, prečo to tak je! 🙂

Na nechtoch bude hrozno pôsobiť roztopašne a milo, môžete sa vyhrať s rôznymi odtieňmi fialovej a smelo ich kombinovať so sviežou zelenou, umiernenou telovou alebo naopak okázalejšou zlatou. Pokiaľ si netrúfate na ručné maľovanie, prácu vám uľahčia samolepky alebo pečiatková metóda.

Poháre pre gurmánky

Ste pravou milovníčkou vína a hodláte to dať náležite najavo? No, koľko toho vypijete, nechám na vás, avšak s výzdobou nechtov vám budem rada pomáhať! 🙂 Fantázii sa medze nekladú ani tu, preto zvoľte, ktorému druhu vína dávate prednosť a tomu potom prispôsobte aj farbu manikúry. Ak máte radšej zemitejšie, plné červené vína, s červenou nešetrite! Ak však máte v pohári rady červenú a na nechtoch naopak preferujete miernejšie tóny, stavte na odtiene béžovej alebo telovej a na jeden z nechtov domaľujte malý pohárik. A tie, ktorých srdce bije pre svieže biele, môžu siahnuť po zlatej, ktorá najmä v kombinácii s čiernou vyzerá luxusne!
2f934f2653ebdee7b6c0992a36677007

Veľa muziky bez námahy

Páčia sa vám nápady, ale na obrázky sa až tak necítite? Nevadí! Inšpirujte sa odtieňmi zrelého hrozna alebo nápojom samotným a vytvorte si štýlovú jednofarebnú parádu. Skvele bude vyzerať sýta fialová, ktorá je jedným z hitov tohtoročnej jesene a zimy, ďalej nezabudnite na módne champagne odtiene, a aj svetlá zelená vám zaručene pristane!

Tak čo, inšpirovali vás obrázky, alebo si idete vychutnať deci vína a vymyslíte niečo vlastné? Som zvedavá! Posielajte mi svoje nápady na náš Facebook, budem sa veľmi tešiť, zatiaľ prajem veľa šťavnatej inšpirácie!

Zdroj: instagram, pinterest, crookedriverwines.com, favnailart.com, vk.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.