Pod lupou: Čistiaca maska Dr. Kraut vyskúšaná za vás!

Taktiež závidíte modelkám ich dokonalú pleť? Môžete ju mať tiež! Stačí len vybrať tie správne produkty a vaša pleť bude vyživená, hydratovaná a rozžiarená. Spoločne si dáme tip na masku, ktorá sa pýši nadupaným zložením a skvelým účinkom. Čo je zač? Dozviete sa v článku!

Dr. Kraut detoxikačná pleťová maska s aktivnym uhlím a čistým ílom

2_blogTak znie produkt, ktorý s vami dnes preberiem od A po Z. Začneme jednotlivými zložkami s ich účinkami, v skratke spomeniem ako na aplikáciu a všetko zakončím výsledkami testovania. Ako maska obstála? Čoskoro sa dozviete!

Prevažujúcou zložkou je aktívne uhlie, vďaka ktorému má maska nezvyklú čiernu farbu. Aktívne uhlie sa vyrába z kokosových orechov, a je teda šetrné k životnému prostrediu. V kozmetike slúži takmer ako magnet na všetky nečistoty, odumreté bunky, kožný maz, toxíny aj nežiadúce pigmentové škvrny.

Druhou významnou zložkou je čistý íl. V kozmetike má nespočetné množstvo kladných, ale aj záporných funkcií. Za jednoznačné plus sa považuje jeho schopnosť absorbovať prebytočnú vodu a olej. Je teda vhodný na mastnejší typ pokožky. Dámy s opačným problémom by mali byť s ílom obozretné, aby svojej pokožke hydratáciu zbytočne neubrali. Ďalšie z pozitívov je obsah minerálov a stopových prvkov na výživu pokožky, antibakteriálne účinky a podporenie prekrvenia pokožky.

Maska v sebe skrýva aj mandľový a avokádový olej. Prírodné oleje lisované za studena sú vhodné skôr na suchší a citlivejší typ pokožky, pretože dokážu skvele hydratovať. Obsahujú vitamíny A a D, minerály draslík, horčík, vápnik a kyselinu linolovú na ochranu a udržanie pružnosti pokožky. Vašu pleť hravo omladia a navyše sú antialergénne, tzn. nevyvolávajú alergické reakcie!

Doplňujúce zložky ako extrakt zo slezu a šalvie sú rastlinného pôvodu a majú upokojujúci účinok, hlavne pri pokožke so sklonom k začervenaniu.

Aplikácia

109710658_sPre čo najlepší výsledok masku nanášajte na čistú suchú pleť. V momente, keď je maska na svojom mieste, ju môžete nechať pôsobiť bez povšimnutia 5-10 minút. Avšak pokiaľ vlastníte sonickú kefku na pleť, rozhodne sa nebojte ju použiť! Nakoniec stačí tvár opláchnuť teplou vodou a kochať sa novým sviežim ja.

Výsledky testovania

Na úvod musím spomenúť nad očakávania príjemnú vôňu napriek prírodnému nearomatickému zloženiu. Maskagélovitejšiu konzistenciu a vďaka nej sa na pleť dobre nanáša. Ďalšie plus je ľahké odstránenie teplou vodou. Nebolo treba žiadne bolestivé odlupovanie ani drhnutie tváre, ako je tomu pri mnohých iných maskách založených na aktívnom uhlí.

Čo sa dá považovať za ľahké sklamanie, je pôsobenie aktívneho uhlia. Na pohľad vám póry neubudnú. Či čistí skôr do hĺbky alebo pritiahne najskôr toxíny, ktoré pochopiteľne okom nevidíme, je otázka skôr hĺbkovej diagnostiky pleti.

Po uplynutí doby pôsobenia je pokožka perfektne hladká a rozjasnená. Kto trpí na tmavé kruhy pod očami, bude naozaj potešený! Viditeľne totiž ustúpili. Sám osebe aj čistý íl plní svoju funkciu dobre a nadbytočný maz zmizol ako keď luskne prstami.

Pokiaľ máte problémy s mastiacou sa unavenou pleťou, určite sa nebojte po maske siahnuť. Rozhodne má čo ponúknuť a výsledok za to stojí :).

Svoje odporúčania a skúsenosti môžete poslať ďalej komentárom pod príspevkom na FB. Príjemnú jeseň!

Zdroje:
bioneeds.cz
magazin.biooo.cz

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.