Rad Professional: Luxusné gél laky v dokonalých farbách!

Konečne je to tu! Povedzte samy, môže byť pre nechtové nadšenkyne niečo krajšie, ako predstavenie úplne nového radu gél lakov? Môže! A to predstavenie nového radu gél lakov, ktoré kryjú už v jednej vrstve! Otázka však znie: Je to skutočne pravda? A aké odtiene nový rad vlastne ukrýva? Kliknite na článok a všetko sa dozviete.

Je Professional naozaj profesionál?

V našich policiach a vašich srdciach už niekoľko rokov vedie rad gél lakov Amazing Line. Má takmer 150 rôznych odtieňov všemožných farieb rozdelených do siedmich tematických kolekcií. Obľúbený je nielen pre svoje odtiene, ale aj pre dobrú kvalitu a zároveň super cenu. 
My sme ale chceli viac! V mysliach NaniNails visela predstava radu, ktorého gél laky si vychutnajú aj tie najnáročnejšie z vás. Profesionálny produkt, ktorý nadchne každú, ktorá si s ním upraví nechty. A práve s touto vidinou vznikol rad Professional!
proffesgellky

Čím sú nové gél laky výnimočné?

Hoci všetko podstatné nájdete aj v prehľadných popisoch každého produktu, poďme vyzdvihnúť to hlavné, vďaka čomu si vás rad Professional získa.

Vysoká pigmentácia a skvelé krytie

Nechceli sme nechať nič na náhodu, preto sme gél laky riadne testovali, jednotlivé odtiene starostlivo vybrali a priadli blahom, pretože gél laky Professional úžasne kryjú už v jednej vrstve. Iba pri odtieňoch Neon Orange Blossom, Hawai Girl a Femme Fatale môžete zvoliť pre veľmi špecifický odtieň vrstvy dve. Skvelé je, že s jednou vrstvou nielenže nespotrebujete pri úprave nechtu zbytočne veľa gél laku, ale ušetríte aj čas strávený modelážou. 

Praktická fľaštička aj vychytaný štetček

Nový hranatý tvar fľaštičky v matnom kabátiku dizajnovo nielen lichotí oku a dodáva produktu nádych elegancie, navyše aj padnú do ruky ako uliate, nekĺžu, skvele sa skladujú a fľaštičky stoja stabilne. Veľké plus je aplikátor štetec typu mačací jazýček, s ktorým sa lepšie pri natieraní dostanete do krajov nechtového lôžka okolo kutikuly bez toho, aby vám gél lak zatekal.

Parádna výdrž a dokonalé vytvrdnutie

Gél laky štandardne sľubujú výdrž 3 týždne, keď už ich rovnako väčšina z nás odstraňuje, pretože je vidieť znateľný odrast. Pokiaľ ale zvolíte odolnú bázu, napríklad našu obľúbenú NANI Complete Care 7in1, gél lak na nechtoch vydrží s prehľadom aj dlhšie. Keď už sme pri báze – s gél lakmi Professional môžete kombinovať akúkoľvek z našich báz i záverečných top coatov
Pokiaľ ide o vytvrdzovanie, pre úsporu času odporúčam UV/LED lampu s 48 wattmi (vytvrdenie jednej vrstvy je za 30 – 60 sekúnd). Pokiaľ doma máte základnú 36 W UV lampu, nechajte gél laky pod svetlom ideálne aj 3 minúty. To na dostatočné vytvrdenie špecifického pigmentu gél lakov, ktorý pod UV svetlom dlhšie tuhne.

Všetky farby dúhy?

Možno ste si už stihli všimnúť, že na našich stránkach nájdete zatiaľ necelé tri desiatky odtieňov. Či to má byť všetko? Samozrejme že nie. Ešte vás ich mnoho čaká, zvlášť potom nejaké zimné a jesenné. Najskôr ale musíme nových favoritov riadne preveriť, vybrať a otestovať. Ďalších nových odtieňov aj kolekcií sa už čoskoro dočkáte a verím, že o to viac sa po časovej pauze budete triasť, akáže kolekcia pribudne, a aké odtiene v nej asi budú. 
Zatiaľ si môžete vychutnať dokonale romantické farby kolekcie Heartbeat, ktorá si dala za úlohu rozbúšiť srdce nielen vám, ale aj vášmu okoliu. Ukrýva v sebe život pulzujúce odtiene tmavočervenej, červenej a ružovej, takže verím, že jej dokonale prepadnete.
Druhou kolekciou, ktorou nás rad Professional privítala, je Princess, ktorá oplýva spanilosťou rozprávkových krások. Jemné, prirodzené nude a ružové odtiene očaria tie, ktoré majú rady nenápadný a elegantný vzhľad.

Na záver

Nové gél laky Professional rozhodne vyskúšajte! Vyberte si odtieň, ktorý vás najviac oslovuje (alebo hneď niekoľko) a iste samy zistíte, že si chválu naozaj zaslúžia. A ak ste už gél laky Professional stihli otestovať, určite mi dajte vedieť v komentároch na Facebooku. Už sa nemôžem dočkať vašich reakcií! 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.