NaniNails: Začíname s Podcastmi!

Je to tak! Rozhodli sme sa vám byť ešte bližšie – cez sociálne siete sme sa rozhodli s vami komunikovať taktiež aj prostredníctvom podcastov, ktoré sa budú týkať nielen nechtovej kozmetiky NaniNails, ale aj zákulisia spoločnosti.



Čo je vlastne podcast?

Ide o zvukový formát, ktorý môže viesť jedinec, ale aj skupina. Správa sa podobne ako televízna talk-show alebo interview. V podcastoch je možné riešiť najrôznejšie témy, robiť rozhovory, zamýšľať sa nad aktuálnymi trendami a podobne. My spojíme všetky tieto sektory a prinesieme vám to najlepšie zo sveta nechtovej kozmetiky.


Naše moderátorky

Máte sa rozhodne na čo tešiť – podcastmi vás budú sprevádzať naše dve milé kolegyne Marťa a Nikča. Tie sa budú počas podcastov rozprávať nielen o nechtovej kozmetike a ich produktoch, ale budú viesť najrôznejšie rozhovory so svojimi ľuďmi. Pozrú sa taktiež pod pokrývku spoločnosti a budú reagovať na aktuálne trendy v nechtovej kozmetike.


Najrôznejšie témy

Naše moderátorky sa podrobne rozrozprávajú o všetkých ponúkaných produktoch – poradia vám ako s nimi pracovať, ako fungujú a aký produkt bude pre vás ten najlepší. Medzi prvými vám predstavia aj najnovšie produkty, ktoré chystáme v roku 2023. Budú odpovedať na vaše otázky a budú sa snažiť vytvoriť jednotnú komunitu NaniNails, ktorá jednoducho miluje krásne upravené nechty.


Na čo sa môžete tešiť v prvom diele?

Veľmi radi vám predstavíme našu spoločnosť, čo všetko ponúkame, hlavne pre koho ponúkame, kde nás môžete nájsť a kde môžete s nami čo najefektívnejšie komunikovať. Dozviete sa napríklad význam mena našej spoločnosti a množstvo ďalšieho. Môžeme vás uistiť, že v našich podcastoch sa dozviete aj množstvo ‘‘podpultových‘ informácií, ktoré vám povieme ešte skôr ako na sociálnych sieťach alebo na webe. Takže sa rozhodne oplatí nás počúvať! 

Pamätajte na to, že sme tu vždy pre vás a môžete sa na nás kedykoľvek s čímkoľvek obrátiť. To, o čom budú podcasty, môžete ovplyvniť aj vy sami! Stačí keď nám napíšete vaše pripomienky, nápady alebo čo by ste chceli, aby sme rozoberali a my to pre vás radi urobíme. Napísať nám môžete kedykoľvek – na náš Instagram @naninailssk alebo na naše facebookové stránky alebo e-mail info@naninails.sk a my sa budeme tešiť!

Môžete si vypočuť náš prvý podcast:

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.