Manikúra ako svieži letný koktail – ozdobte si nechty šťavnatým ombré!

Leto je v plnom prúde a spoločne s ním prichádzajú aj teplé večery na terasách s obľúbeným drinkom. Čo tak nechty zladiť s farbami obľúbených koktailov?

Kto by si občas nedal obľúbené Mojito, Margaritu, alebo Cosmopolitan, na ktorom si tak rady pochutnávali hrdinky legendárneho seriálu Sex v meste? Koktaily nás lákajú svojími pestrými farbami a ja osobne som najradšej, keď mi pohárik ozdobia kúskom ovocia, alebo dokonca malým dáždničkom. 🙂 A pretože sú koktaily aktuálne v kurze v reštaurácii alebo len tak doma na balkóne, nebola by som to ja, aby som vám nepriniesla nejakú inšpiráciu na manikúru, ktorá s týmito dobrotami bude dokonale ladiť!

Mnoho koktailov je namiešané tak, že jedna farba plynulo prechádza do druhej – už je vám jasné, o čo dnes pôjde? No jasné! Čo iné ako obľúbené ombré by nám mohlo tak skvele poslúžiť? Pokiaľ ste zabudli ako na to, alebo ste ombré ešte nikdy neskúšali, pripomeniem vám, čo všetko budete potrebovať:

  • hubka na ombré (tá na riad síce tiež funguje, ale kvôli množstvu bubliniek prechod farieb nemusí byť taký pekný a plynulý)
  • gél laky všemožných farieb 🙂
  • chránič nechtovej kožičky (s ním nešetrite, ľahko potom odstránite prebytočný lak z okolia nechta)

A ako na to? Prezradí tento obrázkový návod alebo video od Very Emily nižšie:

dise_os_de_u_as_f_ciles_44

Inšpirácia samozrejme nesmie chýbať, tak ideme na to!

Keď si ide modrý havajčan zaplávať…

Modrých koktailov je veľa, ja mám však najradšej Blue Hawaiian alebo Swimming pool. Sú sladké a tá modrá, to je ako samotné more. 🙂 Preneste túto úžasnú farbu tiež na svoje nechty! Možností kombinácií je veľa, tmavomodrá, tyrkysová, biela alebo aj svetlofialová budú vyzerať skvele! Kamienok alebo jemné trblietky môžu výsledný efekt len vylepšiť. 🙂
classic_blue_lagoon_cocktail_recipe_575x575bluehawaiianshotthumb

lenže na pláži si práve niekto užíva!

Náš havajčan práve dorazil do zátoky, ktorá zvádza k nerestiam – reč je samozrejme o jednom z najznámejších koktailov – Sex on the beach. Podáva sa rôzne, najčastejšie však naň narazíte v odtieňoch žltej, oranžovej až červenej. Na dne býva koktail sladší a červenší vďaka grenadíne, čo je sirup vyrobený z granátových jabĺk. Oranžová, červená aj žltá sa tak budú určite hodiť. 🙂
sex_on_the_beach_cocktailsex_on_the_beach_cocktail_720x720

Tip: Bude to chcieť naozaj výrazné farby – presne také nájdete v rade Party Animal!

Čo tak zájsť na Mojito?

Keď sa povie Mojito, určite si vybavíte sviežu limetkovú chuť a veľa mäty. Je to jasné – hlavné slovo tu bude mať zelená! Kombinácia s bielou bude mať ľadový nádych, so žltou zas získa citrónové oživenie rovnako ako koktailové poháre s plátkom citróna na okraji.
mojito_cocktail_hr10_square_culinary_hillhealthy_sparkling_mojito_lemonade_fbig1

Tak ako vám chutili dnešné koktaily? Už máte vymyslenú svoju budúcu šťavnatú manikúru? Budem netrpezlivo očakávať vaše výtvory na našom Facebooku, inšpirujte sa!

Zdroj: koktejly.eu, culinaryhill.com, pinterest, instagram

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.