Magnetické gél laky Cat Eye 5D vás vezmú do nekonečna a ešte ďalej!

NeoNail vydal nový rad gél lakov Cat Eye, tentoraz s prídavkom 5D. Tie doplnia existujúci rad „mačacích“ gél lakov o 4 nové odtiene, ktoré jednoducho nemôžete nemať! My sa spoločne pozrieme na to, aké odtiene to sú, dáme si pár tipov na ich používanie a zistíme, či je prirovnanie ku mačacím očiam priliehajúce alebo sa už dávno pohybujeme v úplne inej dimenzii nechtovej kozmetiky.

O nechtových prípravkoch s „cat eye“ efektom sme už toho niečo málo napísali. Či už to bol článok o prvom rade gél lakov NeoNail Cat Eye alebo o prášku, ktorý sa sype do výpotku gélu, nájdete v nich veľa stále platných nápadov, rád a tipov. Preto, ak s magnetickými čarami ešte len začínate, určite si články rozkliknite. Zistíte tam aj dôležitý tip na to, ako zaobchádzať s magnetom, aby sa vám z výsledku nechcelo plakať.

Čo sa mňa týka, ja už by som názvu Cat Eye dala zbohom, pretože takéto mačacie oko som ešte v živote nevidela. Bližšie majú skôr ku hviezdam, než ku zvieracej ríši. Odtiene sú rôznofarebné, odlesky sa prelievajú z jednej farby do ďalšej a sú naozaj hlboké. Také hlboké, že sa vám pri dlhšom zapozeraní môže začať točiť hlava! No dobre, to možno nie, ale sú vážne SUPER.

Nové odtiene Cat Eye 5D gél lakov sú opäť pomenované po mačacích plemenách. Ale povedzme si úprimne, že jeden odtieň medzi ostatnými úplne vyniká. Odtieň Siberian je totiž úplne čarovný! Nielenže ho nájdeme na väčšine fotiek s prezentáciou gél lakov Cat Eye 5D, ale aj z nášho skladu mizne najrýchlejšie. Prechod medzi fialovou, zelenou a modrou je populárny úplne VŽDY. To už vieme dávno, stačí si spomenúť na obľúbené UV gély Chameleon.

Až budete mať v ruke gél laky Cat Eye 5D, nenechajte sa mýliť – jedna vrstva je síce krásne pigmentovaná, ale aby ste vytvorili skutočne 5D efekt (nech už to znamená čokoľvek), naneste na necht určite 2 VRSTVY. A áno, aj prvú vrstvu už upravte magnetom tak, ako si prajete mať vo výsledku. Na túto zmagnetizovanú a vytvrdenú vrstvu postup opakujte. Z výsledku budete nadšená, to vám garantujem!

Teraz je ten správny čas na inšpiráciu. Či už sa rozhodnete experimentovať alebo sa inšpirujete niektorou z nasledujúcich fotiek, výsledok bude určite perfektný. Skúste nové Cat Eye 5D gél laky prekryť napríklad matným topom – budete prekvapené, ako dobre to vyzerá!


Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.