Neobvyklá dvojitá recenzia: Trblietky Volcano Effect a zdobenie Chrome Flakes vás dostanú!

NeoNail predstavuje jednu novinku za druhou a my vás nechceme pripraviť o žiadnu z nich. Preto dnes netradične spojíme dva produkty do jednej recenzie. Nielen, že sa totiž na trhu objavili takmer zároveň, ale hoci to na prvý pohľad nevyzerá, majú toho veľa spoločného. Čítajte ďalej!

Než sa ale dostaneme k tomu, čo obe zdobenia spája, poďme si ukázať v čom sú vlastne odlišné. Ako prvé si predstavíme originálne trblietky, ktoré dostali názov po charakteristickej textúre sopečného prachu.

volcanoVolcano Effect

Trblietky Volcano sú k dispozícii v 4 odtieňoch, ktoré nie je veľmi jednoduché popísať – žlto-zlaté, strieborno-šedé, šedé s holo efektom a tmavomodro-šedé. Ja som mala k dispozícii prvý a štvrtý odtieň. Na rozdiel od iných druhov trblietok majú tieto jasne dané využitie – sú perfektné pre tzv. sugar efekt, kedy chceme docieliť drsný povrch nechta. Takže nepotrebujú žiadny vrchný lesk, žiadnu dodatočnú úpravu. Sú perfektné také, aké sú. Na svetle potom hádžu elegantné odlesky, na ktoré vás neomrzí pozerať sa!

Pýtate sa, ako je to s ich aplikáciou? Je to hračka – proste ich nasypte do mokrej vrstvy gélu alebo gél laku a zapečte v lampe. A máte hotovo. Takto jednoduché to je! Určite ich nedávajte do výpotku, to by vám na nechte dlho nevydržali. Navyše nepotrebujete nijaký špeciálny farebný podklad. Trblietky Volcano Effect ho totiž kompletne zakryjú, takže by rovnako nemal žiadny význam.

chromeChrome Flakes

Zdobenie asi nemá veľmi cenu popisovať. Po prvé – ten názov je stopercentne presný a navyše tu máte veľa fotiek :). Vločky Chrome Flakes sú k dispozícii v troch odtieňoch, ktoré už sú oveľa lepšie identifikovateľné – kopírujú totiž farby medailí na stupňoch víťazov. Klasické odtiene zlatej, striebornej a bronzovej sú ideálnym doplnkom akejkoľvek manikúry. Ale pozor – pred otvorením kalíšku sa pripravte na to, že vločky sú vnútri poriadne napchaté a tiež sú ľahšie, než vzduch. Takže to nerobte, ak okolo seba nemáte umývateľný povrch :).

Vločky patria do výpotku a je potrebné ich pretrieť leskom. Ich použitie je širšie, než u predchádzajúcich trblietok. Môžete ich na necht aplikovať husto – tak, aby vám vznikla jednoliata farebná plocha. Alebo ich len jemne naťupkať do priestoru. Docielite tak efekt, ktorý zatiaľ bol možný iba so zdobiacou fóliou. A vyzerá to veľmi pekne! Pozrite sa do galérie a inšpirujte sa!

Čo majú spoločné?

Obidve zdobenia ma milo prekvapili rýchlosťou, s akou sa dajú použiť. Nepotrebujete žiadne ďalšie špeciálne produkty, pracujete s tým, čo už máte doma. Navyše je to tak jednoduché! Oba produkty sú vysokokvalitné, takže vás nečakajú žiadne zbytočné nepríjemnosti pri nanášaní. A navyše – oboje zdobenia sa dajú použiť aj spoločne s lakom na nechty! Akurát si dajte pozor, aby ste trblietky Volcano Effect sypali do naozaj mokrého laku. Akonáhle trochu zaschne, efekt už nevytvoríte. Vločky zase patria do lepkavej vrstvy laku. A po kompletnom zaschnutí ich pretrite top-coatom.

Zhrnutie? Aj keby ste so zdobením nechtov ešte len začínali, vôbec sa týchto produktov nebojte! Práca s nimi je jednoduchá, rýchla a nie je na tom čo pokaziť. A ak na moje rady dáte, no napriek tomu sa vám výtvor nepodarí, tak mi napíšte – pretože tomu neuverím, kým to neuvidím :).

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.