Svieže jarné prebudenie – zimnú šedosť striedajú veselé motívy v pastelových tónoch!

Zima sa tento rok síce drží zubami nechtami, ale nakoniec svoje žezlo bude musieť skôr či neskôr jari odovzdať. Ako ja milujem jar! Po smutnej chladnej šedej je zrazu všade okolo plno farieb, ktoré nám pomáhajú prebudiť sa zo zimnej letargie. Nechajte rovnako ako prvé jarné kvety rozkvitnúť aj svoje nechty! Pomôže vám k tomu aj nová kolekcia pastelových gél lakov NeoNail Thermo Color a roztomilé motívy. Poďte sa so mnou inšpirovať a oslávte Veľkú noc s originálnou manikúrou!

Jar je obdobím prebúdzania, nového života a novej energie. Niet divu, po únavnej zime nám väčšia intenzita slnečného žiarenia príde naozaj vhod – už aby to bolo, ja by som sa stále len váľala v pelechu, vy tiež? 🙂 Nie je kam ponáhľať sa, príroda sa ešte len prebúdza a než príde energické a divoké leto, tak spoločne načerpáme veľa sily, ale aj krásnej jarnej nechtovej inšpirácie!
19084785_304
Pripravila som pre vás veľa milých jarných motívov v pastelových farbách, ktoré vyzerajú úplne úžasne, či už si na nechty namaľujete čokoľvek. Práve pastelové tóny sú výborným kompromisom medzi sýtymi a „nude“ odtieňmi, oplývajú parádnymi farbami, ale zároveň toľko nekričia. No, a pretože si ich tak obľúbilo mnoho z vás, ulovila som pre vás novú kolekciu, ktorá sa vám pri jarnom zdobení nechtov bude určite hodiť!

Prasiatka na nechtoch? Áno, úplne vážne!

Ako som už hovorila, po dlhej zime sa treba trošku rozveseliť a načerpať tú správnu jarnú náladu. Ak ste pre každú srandu a rada skúšate všelijako viac či menej bláznivé nechty, zvieratká sú pre vás ako stvorené! Môžete zvoliť králiky, kuriatka, prasiatka, vtáčiky, včielky … skrátka čokoľvek, čo vás napadne, keď sa povie jar alebo Veľká noc. Nechajte ušiaka poskakovať na lúke, alebo mu primaľujte kamaráta kuriatko, ktoré sa práve liahne z vajíčka. Z toho na vás môžu pozerať tiež očká kuriatok – Mimoňov. Na nechty vám môžu tiež priletieť motýle alebo roztomilé včielky, pridupať môže aj ježko a vo vetvách zacvrlikají vtáčiky. Teda, skoro na mňa ide nejaký jarný sentiment, všetko je to TAKÉ roztomilé! 🙂
e29e4836f400b52f8dba865a74406874

Nechty ako maľované kraslice

Chcete na Veľkú noc vyskúšať niečo tradičné, ale zvieratká vás až tak neberú? Vyzdobte svoje nechty rovnako ako sa zdobia tie najkrajšie veľkonočné kraslice a vajíčka. Môžete sa vyhrať s mnohými vzormi a použiť rôzne techniky. Dobre budú vyzerať pastelové aj sýtejšie odtiene, k inšpirácii poslúžia aj populárne aztécke vzory.

Kvetinová záplava naprieč svetom

Rozkvitnuté lúky, stromy, omamná vôňa a … hapčí! Tiež vítate jar s množstvom vreckoviek a začervenanými očami? 🙂 Na nechtoch si našťastie môžete dopriať úplne čokoľvek, takže alergikov sen v podobe najrôznejších kvetov vás nebude dráždiť, ale krásne zdobiť. Mne sa vždy najviac páčia rozkvitnuté stromy, obzvlášť japonské sakury, ktoré už z diaľky posielajú nádherné ružové pozdravy všetkým obdivovateľom krásy. A ktorú kvetinu máte najradšej vy?

Zaujímavosť:  Japonsku majú dokonca sviatok zvaný „Hanami“, ktorý v preklade znamená „obdivovanie kvetov sakúr.“ Tento sviatok je u miestnych veľmi obľúbený, sakury tam kvitnú od konca marca až do začiatku apríla podľa toho, v akej sú nadmorskej výške. Japonci sa počas osláv navštevujú, organizujú pikniky v parkoch a stromy zdobia papierovými lampiónmi alebo svetelnými girlandami, čo potom v noci vytvára nádhernú a pôsobivú atmosféru.
5f1c065d8c7171d51a39fd63a24caa10_japanese_geisha_japanese_kimono 180125_kiyoken_bento

  4b9c1ca827cb8e73017a81287ef9b083

Krása do bodky… i do prúžkov

Patríte medzi milovníčky pruhov, bodiek alebo geometrických tvarov? Aj bez náročného maľovania ornamentov, zložitých detailov bude vaša manikúra neodolateľná! Pomocou samolepiacich pások svoje nechty šikovne „rozsvietite“ a aj kamienky jemný nail art príjemne dozdobia. Nebojte sa kombinovať rôzne odtiene a štýly zdobenia, také nechty sa tiež budú skvele hodiť k pôvabnej jarnej sukni alebo šatám.

V minimalistickom štýle

Pastelové farby vám učarovali, ale na zložité zdobenie moc nie ste a najradšej máte nechty jednofarebné alebo skrátka jednoduché? Jarnú náladu vám vdýchne aj manikúra zdobená obľúbenou technikou ombré! Spojte dva alebo viac svojich obľúbených odtieňov a vytvorte pôsobivý farebný prechod, to bude nádhera! No a keď sa nemôžete rozhodnúť, ktorá farba je tá naj, dajte si na každý necht jednu a nechajte si veselou dúhou prežiariť aj daždivé dni!

Pastelová neha ukrytá v nových odtieňoch NeoNail Thermo Color by Dawid Wolinski

product_15710


Keď vám tu tak vykladám, že jar je symbolom niečoho nového, tak to myslím doslova! Spoločne s jarným slnkom prichádzajú nové pastelové odtiene gél lakov, ktoré vďaka „termo“ technológii menia farbu v závislosti na teplote okolia. To sa práve hodí, čo poviete?

Nevyspytateľné aprílové počasie, kedy chvíľu ideme v tričku a za päť minút sa priženie snehová víchrica s prudkým ochladením, to býva niekedy dosť divočina. 🙂 Vaše nechty však budú vďaka tejto jarnej nestálosti zakaždým iné, bez toho aby ste museli navštíviť salón! Navyše, ak nosíte dlhé nechty, chladnejšia špička bude mať inú farbu ako u zahriateho nechtového lôžka a na nechtoch vám tak vznikne nádherný a žiadúci ombré efekt.

A teraz k samotným farbám. Názvy majú rovnako nežné a ľahučké, ako sú ich odtiene.

Poďme si ich predstaviť jeden po druhom:

 

Smooth Velour

Velúr je veľmi hebká látka podobná zamatu. Jemná fialová farba v spojení s hebkosťou mi pripomína voňavé kosatce, ktoré sa neboja vykvitnúť ani keď sa ešte neroztopil všetok sneh. Rozkvitnite spoločne s nimi!

Flossy Velvet

Hodvábny zamat – presne tento pocit a tiež farbu mám spojené s poniklecom. Jeho stonky sú pokryté jemnými chĺpkami a kvet vo sviežej jarnej rose žiari fialovou až ružovou farbou, presne ako tento odtieň. Páči sa vám?

Delicate Lace

Ešte to nie je úplne na plavky, ale slnko už dokáže rozohriať vzduch natoľko, aby sme mohli smelo zhodiť zimné kabáty, a namiesto nich obliecť farebné šaty s krásnou čipkou a roztočiť sukňu na rozkvitnutej lúke.

Glossy Satin

Čo sa vám vybaví, keď sa povie lesklý satén? Mne to, že už ani v noci nemusíme spať v teplom flanelovom úbore, rannú kávu alebo čaj si tak môžeme užiť aj v ľahkom saténovom pyžamku a cez vytiahnuté žalúzie čerpať svieže jarné lúče.

 

Light Chiffon

Šifón je ľahká, priesvitná látka, ale čo má spoločné s jarou? Je to jednoduché! Vlnený šál už nechajte spať v skrini a krk si do jarnej hmly ozdobte hebkou šifónovou šatkou, s ktorou môžete zladiť aj svoju manikúru.

 

Creamy Silk

Smotanový hodváb – farba i názov mi pripomína voňavý krém na ruky alebo na tvár. Veď po zimných mrazoch bude naša pleť potrebovať doplniť vitamíny a minerály, aby bola hebká – presne ako hodváb.

Silky Touch

Dotyk hodvábu – možno, že takto jemne modré šaty nosí Večernica, ktorá na západnej strane oblohy za súmraku prikrýva jarné slnko jednou zo svojich hodvábnych šatiek.

 

Soft Cashmere

Mäkký kašmírový svetrík alebo kardigán môžeme s narastajúcimi teplotami bez obáv vymeniť za doterajší vlnený sveter a vyraziť na orgovány pod modrou oblohou – práve tóny orgovánu a azúrového neba ozdobia vaše nechty, ak zvolíte tento odtieň.

 

Brilliant Tulle

Šibalská tylová sukňa z vás urobí pravú jarnú vílu. Výraznejšia ružová sa pozvoľna mení v mäkkú pastelovú a podčiarkne spoločne s nežnou sukienkou vašu ženskosť a dievčenskú dušu.

 

Už máte predstavu, ako bude vyzerať vaša jarná manikúra, a ktoré farby na ňu použijete? Keď to vidím, najradšej by som si zaobstarala nejaké ruky a pazúriky navyše, aby som mohla použiť úplne všetky! 🙂 Posielajte mi svoje nápady a inšpirácie na náš Facebook, aby som vedela, ako si predstavujete tú najlepšiu jarnú manikúru. Zatiaľ prajem pohodovú jar a veľa vydarenej modelácie!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.