Letná manikúra za pár minút

Prišiel čas na dokonalú manikúru! Ak však nechcete stráviť niekoľko hodín tvorením zložitých nechtových zdobení a radšej si plnými dúškami užívate leto, mám pre vás riešenie v podobe jednoduchých, no krásnych designov. Tak si ich poďte so mnou pozrieť.

Tentokrát som si pre vás pripravila hneď niekoľko tipov na skutočne rýchlu manikúru. Poznáte to, v horúcich letných dňoch je najlepšie strávený čas pri bazéne, na pláži alebo napríklad na výlete a na dokonalé nechty skrátka nezostáva priestor. Čo je škoda, pretože kedy inokedy vyskúšať rôzne farebné kombinácie a žiarivé farbičky, keď nie v lete?! Mám pre vás niekoľko alternatív na zaručene originálnu manikúru, vďaka ktorej budete mať aj v horúcich dňoch tie najkrajšie nechty. Tak poďme na to!

Ultra rýchle neónky

Odviažte sa a vyskúšajte na leto niektorú z bláznivo svietivých farbičiek! Pokiaľ máte čas alebo prosto len náladu, tieto nechty vám zaberú len 10 minút. A to vďaka gél laku One Step, ktorý nepotrebuje podkladovú bázu ani záverečný finish. Necht stačí len pripraviť, nalakovať jednu vrstvu farbičky a vytvrdiť. Za pár minút máte hotovo a môžete si ísť užívať horúce dni alebo relaxovať bez problémov celý deň pri bazéne. Pokiaľ by ste mali viac času, môžete vyskúšať klasické neónky v trojfázových gél lakoch Professional, ktoré vám vydržia krásne aj 3 týždne!

blog_post_ruce

Perličky sú stále IN

Ak si nepotrpíte na výrazné alebo neónové nechtíky a dávate prednosť zaprášeným farbičkám, určite sa vám budú hodiť maličké perličky alebo kaviárové ozdôbky. Na tento motív budete potrebovať akúkoľvek zaprášenú ružovú farbičku, ktorú zafixujete topom, ale pre skutočne zaujímavý efekt ju odporúčame prelakovať matným finishom, na ktorý pomocou gélu ľahko perličky alebo kaviár pripevníme. Tento desing je veľmi rýchly, vaše nechty s ním budú neprehliadnuteľné a skvelo vyniknú aj pri osviežujúcom bazéne!

nehty_perli_ky

Samolepky to istia!

Chcete svoje nechty oživiť, ale nemáte čas kresliť najrôznejšie motívy? Riešením sú naše samolepkyvodolepky, vďaka ktorým vytvoríte originálne nechty už behom chvíľky! Pozrite sa na naše najrôznejšie letné ozdôbky alebo kytičky a majte tie najkrajšie letné nechty už behom chvíľky!

a_samole

Námornícke nechty za pár sekúnd!

Stavte na klasiku a vyčarujte si perfektnú modro-bielu manikúru behom chvíľky. Vďaka môjmu triku si už nemusíme zdĺhavo maľovať štetčekom rovné prúžky, ale postačí vám len biela farbička a modrá zdobiaca páska. Bielou farbičkou si klasicky nalakujete nechty. Následne aplikujte na výrobok prúžky zdobiacej pásky a zafixujte záverečným finishom. A voila, máte originálne námornícke nechty a môžete bez problému vyraziť na dovolenku!

bbb

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.