KOZMETICKÉ KUFRÍKY: Dizajnovka i praktickosť

Hľadáte ideálne miesto, kam uskladniť vaše kozmetické produkty alebo nechtové pomôcky? Riešením sú naše originálne kufríky, ktoré sú praktické a skvele poslúžia ako luxusný dizajnový doplnok! 

Poznáte to, väčšina kozmetických produktov, či už nechtových, dekoratívnych či ošetrujúcich sa vám povaľuje po kozmetickom stolíku alebo v kúpeľni a neustále sa vám na ne práši. Potom sa ich rozhodnete dať do komody alebo do zásuviek, ale vzápätí narazíte. Potrebujete totiž svoje klenoty preniesť (či už do inej izby alebo ku kamarátke, pretože ste sa jej rozhodla urobiť krásnu manikúru). Najpraktickejšie na uskladnenie sú totiž naše kufríky, v ktorých máte všetku kozmetiku neustále pokope a môžete ju premiestňovať ako sa páči! Poďte sa so mnou mrknúť na rôzne typy kufríkov:

 

  • Malý, ale šikovný

Nemáte veľa kozmetiky, ale zároveň je vám kozmetická taštička malá? Ideálne sú naše malé kufríky, do ktorých sa vám zmestí všetko potrebné. Mrknite napríklad na typ Unicorn, ktorý má semišovú výplň, vyberateľné vnútro i penovú výstuž na vaše gél laky alebo gély. Milovníčky jednorožcov určite potešíme nádherne meniacim sa vzhľadom, pretože má z každého uhla úplne iný farebný odtieň! Mrknite tiež na odtiene Gold Aurora alebo Pink Rainbow

 

  • Zlatá stredná cesta

Pokiaľ doma vlastníte viac kozmetiky alebo snáď tiež patríte medzi nechtových nadšencov a máte množstvo gél lakov, zdobenia, UV lampu aj brúsku, odporúčame kufríky strednej veľkosti. Väčšinou totiž majú niekoľko priehradiek, ale aj dostatok priestoru na dne, kam sa vám bez problémov zmestí lampa, brúska, ale napríklad aj ďalšie pomocné tekutiny. Nemusíte vyberať len z čiernych alebo strieborných variantov, ponúkame tiež ružové kufríky. Niektoré z nich sú dokonca dvojdielne, čo je super praktické pre fajnšmekrov, ktorých kozmetika naozaj baví! Druhov i farieb máme naozaj veľa, mrknite na všetky a vyberte si ten svoj! 

 

  • Kozmetický nadšenec

Patríte medzi kozmetických maniakov alebo ste skrátka profesionál a potrebujete svoje produkty mať pokope a ľahko prenosné? V tom prípade sú pre vás najlepšie naše najväčšie kufríky na kolieskach! Nielenže sa do nich zmestí naozaj veľa nechtovej aj dekoratívnej kozmetiky, navyše majú naozaj luxusný dizajn!

kuf_ky

Ideálny vianočný darček

Naše kufríky majú mnoho priehradiek, výstuží, niektoré sú tiež rozkladacie a otvárajú sa z viacerých strán, preto sú super praktické. Drvivá väčšina z nich má tiež svoj vlastný zámok, preto si kufrík môžete kedykoľvek uzamknúť a nikto sa vám doň nedostane. Tak šup na náš e-shop – či už si vyberiete akýkoľvek, verím, že budete spokojné!

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.