Fenomén Black Friday

Kto by nepoznal Black Friday a s ním spojené nákupné šialenstvo? Aj my nezostávame pozadu a prinášame vám týždeň plný zliav! 

Čo je Black Friday?

Black Friday čiže Čierny piatok je označenie pre marketingovú akciu, keď sa väčšina obchodníkov snaží nalákať zákazníkov na veľmi nízke ceny svojich produktov. Spravidla býva vždy nasledujúci deň po americkom federálnom sviatku Thanksgiving (Deň Vďakyvzdania), ktorý vždy pripadá na štvrtý novembrový štvrtok (Black Friday sa potom podľa kalendára oslavuje v rozmedzí 23. – 29. novembra).

Ako vlastne vznikol? 

Nie je jednoznačný pôvod, odkiaľ názov pochádza. Jedným je napríklad ten, že názov Black Friday údajne vznikol v roku 1961, ktorý sa vtedy v americkej Filadelfii použil na označenie rušnej cestnej premávky cez deň, ktorý nasledoval hneď po Dni Vďakyvzdania. Ďalší z možných pôvodov zase hovorí o začiatku krachu na newyorskej burze v roku 1929, čo bol v dôsledku najväčší burzový krach v dejinách. Čierny piatok ako nákupná horúčka vypukol v USA až v roku 2005. Odvtedy sa postupne rozrastal do celého sveta, v súčasnej dobe sa s ním v hojnej miere stretávame aj u nás. 

bfsk

ZĽAVA 15 % NA VŠETKO

Aj my chceme prispieť pomyselnou kvapkou do nákupného šialenstva a potešiť vás viac než jeden deň, preto sme si pre vás prichystali rovno zľavový týždeň, v ktorom môžete nakúpiť naše produkty s 15 % zľavou! A verte, že pri niektorých produktoch sa zľava naozaj oplatí, poďte sa so mnou mrknúť na najhorúcejších kandidátov na super kúpu:

  1. Sady na nechtovú modeláž

Už raz zvýhodnené sady sú bezchybným riešením, pokiaľ s určitou modelážou ešte len začínate. V sade nájdete totiž všetko, čo budete potrebovať a vyjde vás omnoho lacnejšie, ako keby ste si mali kúpiť produkty samostatne. Keď k tomu pripočítate zľavu 15 %, dostanete sa na naozaj krásnu cenu, tak sa poponáhľajte, je škoda to nevyužiť! 

  1. Kvalitná lampa je základ

Máte problém s vytvrdnutím modeláže aj napriek tomu, že ľudovo „zapekáte“ dlhú dobu aj tenké vrstvy? Položte si otázku, či nie je na čase vymeniť starú lampu za novú! Staršie lampy, predovšetkým tie žiarivkové, majú obmedzenú životnosť. Pokiaľ nie je v poriadku lampa, nebude ani modeláž. S našimi UV/LED lampami s výkonom až 72 W vytvrdíte modeláž rýchlo a kvalitne už za 30-60 sekúnd. Tak omrknite naše najnovšie kúsky na našom e-shope

  1. Zbavte sa pilníka, stavte na brúsku

Dlho premýšľate nad brúskou na nechty, ale nechcelo sa vám do nej investovať? Teraz je tá pravá chvíľa na to si ju zaobstarať! Zdĺhavé pilníkovanie odrastenej modeláže je nezáživnou nutnosťou, ktorá snáď nikoho nebaví. S elektrickou brúskou musíte byť síce o dosť opatrnejšie než s pilníkom, za to starú modeláž odstránite behom pár minút. Verte mi, táto vecička mi naozaj uľahčila život!

Tak čo, vyberiete si? Nezabudnite, že Black Friday na NaniNails trvá len do nedele 29. 11. 2020, tak sa poponáhľajte a navštívte náš e-shop

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.