Jesenný návod: Nechty zasypané lístím

Príjemné babie leto máme za sebou a teraz nás čaká tá naozajstná nefalšovaná jeseň. Plno farebného lístia, chladné hmlisté rána a veľa jesenných outfitov. A pretože máte mňa a ja viem, čo sa nosí, rozhodne nebudete pozadu ani s jesennou manikúrou! Preto pozorne čítajte a pripravte si nápady plné farieb, ideme na to!

Jeseň 2019

S každým ročným obdobím prichádza veľa nových módnych trendov. A nebudeme si klamať, jeseň je pre svet módy ako stvorená. V prípade teplého babieho leta sukňa v kombinácii s príjemným rolákom ako by ste našli. Pochmúrne rána si žiadajú huňaté svetre, kabáty ladené do prírodných tónov, ale aj odviazanejšie farebné koženkové bundy. Skrátka a dobre je jeseň takým skvelým spoločníkom módy, nemám pravdu? Farby tohtoročnej jesene sa od tých typických predsa len mierne líšia. Žhavý trend a jednotku celého roka 2019 si držia horčicovo žltá, vedľa nešliapnete ani s odtieňmi fialovej, okrovej a s bielou rozhodne nezostanete bez povšimnutia!

Čo na to svet manikúry?

V ére plnej minimalizmu rozhodne nesmieme zabudnúť na elegantnú a pokojnú manikúru. Tú však dnes môžeme doplniť o tematickú maličkosť. Farby jesene a k nej patriaca utíchajúca príroda sa nám budú na nechtoch krásne prelínať. Ako to docieliť vám rada ukážem, tak poďme na to.

Nechty zasypané lístím

  1. Zo všetkého najskôr si nechty pripravte ako pred každou modelážou. Nechty upravte do požadovaného tvaru, odstráňte prebytočnú kožičku, nechtové lôžko odmastite a ideme na vec.
  2. Pokiaľ pracujete s gél lakmi alebo gélmi, naneste podkladovú vrstvu a dajte vytvrdiť do lampy. Vytvrdzujte po každej aplikácii novo nanesenej vrstvy.
  3. Vyberte si obľúbenú prírodnú farbu s ktorou vytvoríte základný podklad.
  4. Potom prichádza na rad zdobiaci štetček a jesenné farby na tvorenie ozdobných listov.
  5. Najjednoduchší spôsob je vytvoriť si linku, líniu, napríklad hnedou farbou symbolizujúcou vetvu.
  6. Okolo línie jednoducho kreslite malé lístočky stromov rôznych druhov. Stačí len širšie čiarky štetcom alebo nedokonalé obrátené srdiečka :). 
  7. Listov a farieb kombinujte koľko len chcete. V poslednej fáze vaše dielo zafixujte krycou vrstvou a užívajte jeseň naplno!

Pre lepšiu predstavu si pozrite ukážkové video! A kto si netrúfa ani na amatérske listy, môže využiť pečiatkovú metódu alebo jesenný podklad nechta ozdobiť zlatými trblietkami. Mrknite do galérie a určite nezostanete bez nápadu.


Ako sa vám jesenné trendy páčia nám dajte vedieť do komentárov na našom FB profile a budem sa tešiť zase pri zimných novinkách, mňau!

Zdroje:
https://www.youtube.com/watch?v=fy4XUXgWrU4
instagram.com
pinterest.com
liketogirls.com
ostty.com
vk.com
stayglam.com
nenuno.co.uk
thecuddl.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.