Hit Veľkej noci: Bodkované gél laky

Aj vy milujete Veľkú noc? Tieto sviatky sú symbolom jari a s ňou aj prebúdzajúcej sa prírody, tak sa poďte pozrieť na najnovšie trendy vo veľkonočných gél lakoch a majte tie najkrajšie nechty!

 Nechty ako bodkované vajce

Absolútnym hitom na rok 2022 sú bodkované nechty, ktoré musíte mať! Že neviete o čo ide? Tento typ gél lakov vychádza z vajíčkovej škrupinky, ktorý ich zároveň aj pripomína. Ide o to, že na akejkoľvek podkladovej báze vytvoríte bodkovaný efekt, či už farbou alebo napríklad aj záverečným topom. Existuje množstvo návodov ako na nechtoch vytvoriť bodkovaný efekt, ale s našimi ich nebudete potrebovať. Máme pre vás totiž úplne novú kolekciu gél lakov a hit tohtoročnej Veľkej noci s názvom Easter Egg, ktorá je plná bodkovaných pastelových farieb! Jedným ťahom tak môžete mať veľkonočnú manikúru bez akejkoľvek námahy. Bodkované prvky sú v gél laku tenké a výsledná modeláž bude dokonale hladká bez akýchkoľvek nerovností. Tak čo poviete na novú kolekciu? Pripravila som pre vás pár fotografií kolekcie priamo na rukách, až ich môžete vidieť v celej paráde!

1200x630_ee2

Pastelové tóny

Veľká noc je symbolom jari a k jari patrí aj všetko veselé. A to sú aj pastelové farbičky, ktoré vám pomôžu vytvoriť krásne pestrú manikúru. Nebojte sa ani experimentovať a kombinujte farby medzi sebou, jedine tak docielite veľkonočnú náladu za chvíľku. Nebojte sa však svoju manikúru dozdobiť aj samolepkami s veľkonočnými motívmi, ktoré budú vyzerať krásne na akomkoľvek pastelovom podklade. Tieto odtiene môžete nájsť buď v kolekcii gél lakov Professional Pastel Candy alebo aj v rade Amazing Line v kolekcii Charming Lady!

860x460

Maľujte!

Nezaujali vás ani bodkované farbičky a ani tie pastelové? Nevadí, mám pre vás v rukáve ešte jednu klasiku a tou je klasický precízny štetček a vaša fantázia. Namaľujte si originálny motív, ktorým ozdobíte svoju manikúru presne podľa svojich predstáv. Môžete sa nechať inšpirovať najrôznejšími zajačikmi alebo vajíčkami! Budem veľmi rada, ak sa nám pochválite aj vy svojou veľkonočnou manikúrou, napríklad na vašich stories! Nezabudnite potom označiť náš instagramový profil @naninailssk!
ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.