Hello Summer: Rozširujeme rad UV gélov

Neskoro, ale predsa! Teploty sú viac než príjemné a my môžeme na záver prázdnin privítať leto. Poďte sa so mnou mrknúť na najnovšiu kolekciu farebných UV gélov v dokonale šťavnatých a žiarivých farbičkách! 

Pokiaľ používate radšej UV gély ako gél laky, ste tu správne! Privítajte novú kolekciu UV gélov Hello Summer z radu Professional! Zamilujte si šťavnaté letné farbičky, vďaka ktorým budete na večernej párty pri bazéne neprehliadnuteľná. Vyberať môžete ako z jemne oranžových teplých odtieňov, tak zo studenších ružovo-fialových farieb. 

Kráľovná červeného koberca

Začneme dokonalým odtieňom Red Carpet – klasická červená farbička sa hodí nielen na červený koberec, ale aj na každodenné nosenie. S teplejším červeným podtónom skrátka nikdy nešliapnete vedľa! redKoralové farbičky

Ani koralová, ani ružová. Presne to je nenápadný teplý odtieň Pink Coral Lollipop rovnako ako klasická Chupa Chups lízanka! Ideálny pre tie, ktoré si netrúfate na ešte výraznejšie neónky. Pokiaľ máte radšej svetlejšie „korálovky“, nezúfajte! Ďalšie farbičky vás iste milo prekvapia. Zaprášená svetlo koralovo-ružová farbička Powder Coral je ideálnou voľbou na romantickú večeru alebo prechádzku po pláži. Pokiaľ hľadáte nenápadný odtieň, bude pre vás Powder Coral jasnou voľbou. Ideálny odtieň pre milovníčky výrazných ružovo-koralových farieb je farbička Bright Coral – bude dokonale ladiť s vaším opálením. S touto farbičkou v lete rozhodne nešliapnete vedľa.
coral

Šťavnatá oranžová

Predstavujem vám Orange Grapefruit. Krásnu jemne oranžovú farbičku rovnako ako ten najzrelší grepfruit. Jedná sa o najsvetlejší teplý odtieň kolekcie Hello Summer, vhodný ako pre bleduľky, tak pre exotické krásky. Oproti tomu odtieň Flashy Orange je tou najžiarivejšou farbičkou celej kolekcie Hello Summer, ktorá urobí radosť všetkým milovníčkam neónových nechtov. Skúste svoju manikúru ozvláštniť napríklad aj jemnými kamienkami pre totálny wow efekt! 

orange_flashy

A čo studenšie farbičky? 

Aj tie máme! Čo napríklad tmavšia, klasická fialová farbička s metalickým nádychom Glossy Old Purple? Pokiaľ ste na málinko svetlejšie odtiene, iste vás poteší odtieň Purple Dress. Stredne tmavý fialovo-ružový odtieň je super tmavšou alternatívou typickej „barbie“ ružovej farbičky. Pokiaľ ste milovníčka ružových odtieňov, tento vo vašej zbierke rozhodne nesmie chýbať! A keď už hovorím o tých ružových – musíte vyskúšať odtieň Punk Pink! Jedná sa o žiarivú, tmavoružovú farbičku, ktorá je ideálnou voľbou na punk-rockový koncert. V kombinácii s čiernou nemôžete rozhodne nič pokaziť! 

purple

Ďalšou farbičkou je Extravagant Rose – ružová neónka! Dokonale šťavnatá farbička urobí radosť všetkým, ktoré milujete neónové odtiene. Ideálne k bazénu alebo k moru, navyše s opálením vynikne ešte viac! Posledným odtieňom celej kolekcie gélov Hello Summer je Pink Candyfloss. Pri tomto odtieni sme sa inšpirovali tou najsladšou cukrovou vatou. Svetloružová farbička poteší všetky romantické duše i princezné. 🙂 Môj favorit je odtieň Punk Pink, aký je ten váš? 
pink

newsleter_04_sk

                                                                                                             ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.