ROMANTIC SUNSET: Západ slnka v novej kolekcii gél lakov!

Úplne nová kolekcia Romantic Sunset z radu gél lakov Professional je ako tá najromantickejšia prechádzka po pláži pri západe slnka!

Kto by nemiloval pohľad na nádherne sfarbenú oblohu zapadajúceho slnka? Nebo sa z modrej postupne sfarbuje do nádherných červeno-fialovo-oranžových farieb, až sa úplne zotmie. Vedeli ste, že toto sfarbenie môže mať konkrétny dôvod? Napríklad v lete roku 2019 za sýte odtiene večernej oblohy mohol prach zo sopky Raikoke na Kurilských ostrovoch, ktorý sa veternými poryvmi neustále trúsil vysoko v atmosfére nad severnou zemskou pologuľou (zhruba vo výške 15 – 20 km).

Letné večerné zore má podobný pôvod. Tiež zaň môže zvírený prach spolu s večerným ochladením atmosféry. Kvôli poklesu teploty sa totiž vodné pary na čiastočkách prachu kondenzujú do podoby ľadových kryštálikov. Keď následne slnko tieto kryštáliky ožiari, dochádza v nich k lomu a rozptylu svetla a obloha sa sfarbí do červena.
z_pad

My sme sa takým západom slnka inšpirovali, a tak vznikla najnovšia kolekcia gél lakov Romantic Sunset z nášho prémiového radu Professional. Poďte si so mnou obzrieť 11 nádherných odtieňov, ktoré si, rovnako ako ja, určite zamilujete!

Slnko začína zapadať

V tomto prípade sa na oblohe prvýkrát za deň objaví iná farbička ako modrá. Nastupuje prvý z odtieňov – Golden Sand. Krásna zlatá farbička, ktorá sa trblieta rovnako ako piesok na pláži pri dokonalom západe slnka. Po ňom sa vzápätí objaví odtieň teplejšieho slnka s názvom Sunset Dream. Je to typicky horčicová farba, ktorá je hrdým trendom všetkých žltých odtieňov. Ak máte presne v takých záľubu, horčicový gél lak skrátka musíte mať!

sand

Teplejšie odtiene

Prvým z nich je Hot Orange Shinenajžiarivejšia farbička z kolekcie Romantic Sunset. Nádherný neónovo oranžový odtieň je rovnako neprehliadnuteľný ako práve zapadajúce slnko. Po ňom prichádza na scénu tlmenejšia oranžová Coral Reef. Jedná sa o svetlú, koralovú farbičku, ktorá je ideálnou voľbou nielen k opálenej pokožke, ale aj pre bleduľky, pretože v oboch prípadoch vyzerá perfektne!

orange

Romantické ružové nebo 

Prichádza na rad moja najobľúbenejšia fáza západu slnka. Ružové nebo totiž úplne zbožňujem! Evening date je nielen krásne trblietavý ružový odtieň na nebi, ale aj na šatách, ktoré si môžete obliecť napríklad na prechádzku po večernej pláži! A hneď ako bude slnko takmer za obzorom, vyšvihne sa farbička Dazzle Neon Rays! Nádherná sýtoružová farba vyčarí úsmev nejednému romantikovi.

evening

Za obzorom

Slnko zapadlo a nám sa naskytol pohľad na odtieň Romantic Sky – nádhernú fialovú farbičku, dá sa povedať, že levanduľovú. Je to prvý fialkový odtieň, ktorý pri západe slnka môžeme uvidieť! Stredne fialovou farbičkou je potom odtieň Touch of Twillight. Nie, neinšpirovali sme sa Bellou a Edwardom, ale keď už slniečko zapadne, začína sa pomaly stmievať a fialová postupne prechádza do tmavšieho odtieňa Midnight Purple. Ide o najtmavší odtieň z celej kolekcie, tmavší než on je už len čiernočierna noc!

fialove

Mesačný svit

A máme tu noc. Na nebi svieti mesiac, a to je čas na odtieň Moonlight. Priehľadná žltá farbička so striebornými trblietkami. Najsvetlejší a najjemnejší odtieň z kolekcie Romantic Sunset možno využiť aj ako topper na inú farbičku! Dúfam, že ste si tento sprievod zapadajúcim slnkom užili, a že niektorý z odtieňov vyskúšate. Tak opäť nabudúce!
moonlight

newsleter_04_sk

ko_ka_nani

Zdroje: www.astro.cz, www.wikipedia.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.