Farebný babyboomer: Dodajte klasike odtieň aj šmrnc!

Máte svoj štýl a od telových nude odtieňov vás nikto nedostane, ale napriek tomu sa vám z času na čas zacnie po žiarivých farbách? A čo takto skúsiť malý experiment? Oživte svoju manikúru farebným babyboomerom a nebudete ľutovať! Poďme si ukázať, ako takéto zdobenie vyzerá a ako ho na svojich nechtoch vytvoríte. Čítajte ďalej!

O čom je reč?

Odborne je babyboomer názov označujúci telové/nude, jednoducho prirodzene sfarbené nechtové lôžko, ktorého odtiene plynule prechádzajú do snehobielej špičky.

Vo svete nechtovej modeláže sa babyboomer umiestnil na vrchole obľúbenosti, kam okrem iného patrí aj naša stará dobrá „francúzska manikúra“, ale ako iste viete z článku 30 tipov na originálnu francúzsku manikúru, nechtové milovníčky vnášajú farby a nové nápady aj medzi osvedčené, zabehnuté štýly zdobenia. A u babyboomeru to nie je inak.

Farebný babyboomer si zachoval svoje krásne telové nechtové lôžko aj postupný ombré prechod smerom k špičke, lenže zo scény odišla biela a nahradili ju žiarivé farby.

Ako na to?

Vytvoriť farebný babyboomer nie je vcelku žiadna veda. Postup je podobný ako u ombré, len musíte byť opatrné a s farbou to neprehnať. Pokiaľ máte doma laky, gél laky alebo aj gély, tak stačí siahnuť po skvelom pomocníkovi vo forme NANI hubky na ombré a je z vás hotový da Vinci.

 

Krok za krokom, farba na farbu

 
  • Nechty si pripravte rovnakým spôsobom, ako pred každou modelážou – očistite, zastrčte kožtičku, upravte tvar, zmatnite a naneste primer. Prichádza na rad báza, po jej vytvrdnutí naneste na celú plochu nechta vybraný nude odtieň. Vytvrďte v lampe.
  • Ďalším krokom je tvorba farebnej špičky. Pomocou šikovnej hubky na ombré farbu (ideálny je zdobiaci gél, ktorý je hustejší a viac pigmentovaný, ale poradíte si aj s obyčajnými gélmi alebo gél lakmi) jemným poklepkávaním rozprestrite smerom od špičky k stredu nechta. Špička nechta je najvýraznejšia, farby smerom do stredu nechta ubúda. Takto postup aj niekoľkokrát opakujete až do požadovaného vzhľadu.
  • Farebný babyboomer je na svete a teraz už len naniesť poslednú, kryciu vrstvu, ktorá farebný prechod pekne spojí.
  • Chváľte sa kamarátkam, v práci aj na Instagrame a nezabudnite nás tam označiť :)!
Najlepšie je vidieť postup na vlastné oči. V nasledujúcom videu od Nails Revolution sa presvedčíte, že s trochou šikovnosti to zvládnete aj vy.


Milovníčky akrylových nechtov nezúfajte, myslím aj na vás! Pozrite sa ako vyzrieť na akrylový babyboomer, ktorý je úplne dychberúci. Tu je tvorba náročnejšia, než pri práci s lakmi, gélmi alebo gél lakmi, však výsledok určite stojí za to!


Tak, a o zábavu na jeden zimný večer máme postarané :). Teraz už je len na vás s čím pracujete a aké farby vyberiete. S istotou viem jedno, že zakaždým očaríte! Inšpirujte sa v galérii a hurá na vec. Veď viete, ako sa to hovorí: S chuťou do toho a polovica je hotová! A ja sa teším zase nabudúce, mňau!

Zdroje:

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.