Diéty bokom! Sladký nail art si získa všetkých maškrtníkov!

Tiež ste si to všimli? Slnko začína nesmelo hriať a časopisy spoločne s internetovými magazínmi pre ženy už podpichujú a radia ako čo najlepšie schudnúť do plaviek. Je určite skvelé držať si líniu a žiť zdravo, ale čo by to bol za život, keby sme si sem tam nemohli dopriať tabuľku obľúbenej čokolády, vrecúško sladkých želé cukríkov alebo kúsok nadýchanej torty. 🙂 Nielenže také lahôdky skvele chutia, väčšinou tiež aj dobre vyzerajú, až je nám ich niekedy ľúto zjesť. Či už ste sa teda rozhodli držať diétu, alebo si sladkosti užívate čo hrdlo ráči, v dnešnej inšpirácii som pre vás pripravila čarovne bláznivý nail art s motívmi všetkého, čo máme rady. A pozor, toto bude 100% diétne! 🙂 Tak ideme na to?

Z času na čas nie je úplne od veci vyskúšať niečo bláznivé a vybočiť tak z každodenného stereotypu. Už skôr ste na mojom blogu mohli naraziť na rozprávkové nechty jednorožca alebo pestrofarebné zdobenia inšpirované pop artom. Dnes si predstavíme ďalší tak trochu úlet – ocenia ho najmä tie, ktorým v špajze nechýba dôležitá priehradka na sladkosti, ľudovo známa ako tzv. kokyňák“. (Teraz ma napadá, že toto je jedno z tých slov, ktoré má rôzne podoby v závislosti od nárečia a regiónov – ako takejto priehradke na sladkosti hovoríte vy? 🙂 )

Čokoládová slasť

chocolate

Vezmem si len štvorček.
No, mohla by som aj celý riadok.
Tak ešte jeden.
Tento bude posledný.
No dobre, predsa nebudem nechávať taký kúsok.
… vážne som ju zjedla celú?!

Ktorá z vás to tiež pozná? Zjesť tabuľku čokolády na posedenie nebýva vôbec žiadny problém, zvlášť keď prídete domov po náročnom dni a chcete nahromadený stres čo najrýchlejšie vyvážiť niečím príjemným. Ako je možné, že je nám po zjedení čokolády lepšie? Celé kúzlo spočíva v tom, že čokoláda uvoľňuje endorfíny, hormóny šťastia, ktoré sa nám vyplavujú, keď robíme niečo príjemné. Najlepšie je mať pri sebe tabuľku kvalitnej horkej čokolády a v núdzi si vziať kúsok.

chocolate_lava_cake_recipe_1407887677

Ak chcete všetkým ukázať, že ste pravá milovníčka čokolády, bonboniér, tyčiniek alebo kakaových krémov, čokoládové nechty sú pre vás to pravé! Vytvorte si na nechte maličkú tabuľku čokolády, kúsok stekajúcej polevy, alebo sa inšpirujte pralinkami rôznych tvarov a náplní. Pôsobivo tiež budú vyzerať čokoládovo hnedé nechty v kombinácii so zlatým zdobením, presne ako keď sa sladká pralinka v bonboniére schováva v zlatom obale.

Nechty ako z cukrárne

gettyimages_162255105_582165c53df78cc2e86c2973

Keď sa pozriete do vitríny v cukrárni, čo všetko vidíte? 🙂 Torty a zákusky rôznych tvarov a farieb, roztomilé „cupcakes“, nadýchané donuty posypané farebným zdobením … Ach! No a pretože vonku začína byť už len na tričko, čoskoro v uliciach otvoria svoje stánky tiež zmrzlinári. Akú máte najradšej? 🙂

img_4332

Nechty s týmito motívmi si obľúbia hlavne milovníčky ružovej. To je pri sladkostiach totiž tá farba, ktorá na nás z regála alebo vitríny neúnavne kričí zjedz ma, zjedz ma!“ – nemám pravdu? Polevy, náplne, jahodová pena … myslím, že začínam snívať o maškrtení. 🙂 Môžete sa so zdobením nechtov vyhrať, ako len budete chcieť, určite sa vám budú hodiť samolepky alebo pečiatky, nie je tiež nutné sa za každú cenu držať ružovej, pekné budú aj kombinácie rôznych pastelových odtieňov.

Cukrík v každom vrecku

o13vffkurigjlahnbtwp

Ako dieťa ste mali vo vreckách vždy nejaký cukrík a ako dospelá to máte stále rovnako? Spomínate, ako vás lákali automaty plné farebných cukríkov, kedy ste nevedeli, ktorý práve vypadne? A také tie lízanky, ktoré sa namáčali do prášku, čo potom praskal v puse? To je nostalgia, však? 🙂

Ak patríte medzi tie, ktoré v obchode nikdy neminú uličku s vrecúškami najrôznejších cukríkov, inšpirujte sa v galérii, ako sa ich pestré farby dajú hrdo nosiť tiež na nechtoch! Nie je nutné ani žiadne náročné zdobenie, perfektne budú vyzerať aj prúžky alebo bodky v rôznych odtieňoch aj veľa farebných trblietok. Že sa vám páčia aj tie mramorové nechty, ale neviete, ako na to? O technike „drag marble“ som už na blogu písala, pozrite sa tu, zistíte, že je to úplne jednoduché! 🙂

Trochu úlet? No prečo nie!

3d_kawaii_nails_inspired_by_tokyo

Na svojom love sladkého nail artu som narazila aj na väčšie či menšie úlety, o ktoré sa s vami jednoducho musím podeliť! Niektoré z nich sú naozaj len na príležitosti ako sú súťaže alebo rôzne prehliadky nechtov, niečo by sa ale nosiť dalo, teda aspoň nejaký čas, než by sa napríklad taký 3D donut nezakotúľal do sveta ako jeho kolega Pampúšik v známej rozprávke.
c700x420

No a tým z vás, ktoré prepadli závislosti menom Candy Crush, by sa mohli zasa páčiť motívy s cukríkmi z tejto nekonečnej hry. 🙂 Takto to vyzerá, keď si na nechty vysypete celý kokyňák! 🙂

Ak si hneď teraz neodbehnete ukoristiť niečo dobré, pretože vám článok a fotky spôsobili chuť na sladké, tak mi napíšte na náš Facebook, či by sa vám taká manikúra páčila a ktorá dobrota si získala vaše srdce. No a ak už ste taký nail art vyskúšali, určite mi posielajte fotky! Zatiaľ prajem veľa pohody a inšpirácie!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.