Nechtové trendy na jar 2018 a 4 návody ako ich vytvoriť

Keď sa povie „jarné nechty“, tak to ani zďaleka nemusí byť manikúra plná kvietkov, lienok a pastelových farieb. Samozrejme, nie je na nich nič zlé, ba naopak. Čo keď sa ale začneme baviť o jarných trendoch vo svete nechtovej modelácie? Takéto nechty si získavajú záujem aj obdiv okolia. Viete, čo je teraz IN? Dozviete sa to v dnešnom článku. Stačí kliknúť!

V dnešnom článku toho mám pre vás nachystaného veľa. Okrem galérií pretekajúcich inšpiráciou na nás totiž čakajú ešte 4 skvelé návody. Máte sa teda na čo tešiť. Tak sa na to vrhneme, nech to všetko stihnem.

Máme tu dve strany mince, keď dôjde na pojem „jarné nechty“.

  1. Môžete si predstaviť veľa roztomilých motívov plných zvieratiek, jemných kvietkov, pastelových farieb, bodiek alebo prúžkov. Ostatne toto všetko, som vám, ako sa svedčí a patrí, predstavila v článku „Svieže jarné prebudenie – zimnú šedivosť striedajú veselé motívy v pastelových tónoch!“. Motívy sú to krásne a rozhodne je o čo stáť. Lenže …
  2. Rovnako ako vo svete módy každé ročné obdobie niečo „fičí“, je tomu tak aj keď dôjde na manikúru. Bavíme sa o trendoch, ktoré sa striedajú, miešajú, obmieňajú a prichádzajú nové. Čo teda „fičí“ túto jar? Poďme si to zhrnúť!

Trendy zo sveta manikúry na jar 2018

Na farbách toľko nezáleží, hlavné je nechty „odľahčiť“

Mýlite sa, pokiaľ si myslíte, že jarné nechty musia byť plné len svetlých a jemných odtieňov. Prevládajú, to áno, ale rozhodne vám nič nebráni sa trochu odviazať. Stačí, keď sa budete pri tvorbe nového nail artu držať nasledujúcich 5 bodov:

  1. Sýte a tmavé farby musia byť vyvážené svetlými a nude odtieňmi. Pomer aspoň 50/50.
  2. „Odhalenie“ nechtového lôžka je v kurze. Farba nemusí pokrývať celý necht 😉
  3. Trblietky a neónky schovajte na leto. Namiesto nich vyberte na zvýraznenie kamienky alebo jemnejšie zalešťovacie pigmenty. Obzvlášť odporúčam pigment Aurora.
  4. Kvietky šetrite, ale vynechávať ich nemusíte. Skúste ich napríklad schovať do bielej čipky alebo zvoľte nejaký viac abstraktný štýl.
  5. Držte sa hesla: „Menej je niekedy viac“, voľte jednoduché a presné tvary.

Jednoduchý trendy nail art pre každú z vás!

Návody som vyberala predovšetkým také, aby ich zvládla každá z vás, či už ste začiatočníčka, alebo máte roky skúseností.
Farby lakov alebo gélov môžete obmieňať podľa toho, čo máte práve doma.

Pre ruky by vám ale rozhodne nemali chýbať dve veci:

Oblúkovité samolepiace šablóny na francúzsku manikúru a zdobiace pásky. Len s nimi bude nail art presný, čistý a štýlový.

3sk

1sk

2sk

4sk

Tak čo vy na to? Vyzerá to skvele a pritom je to celkom brnkačka. Pochváľte sa mi na Facebooku v komentároch, aký z návodov sa vám najviac páčil. A vôbec, určite mi povedzte, či vám padol do oka štýl tejto jari. Prajem všetkým podarenú IN manikúru a budem sa tešiť zase za týždeň!

Zdroj obrázkov: pinterest.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.