Čokoládové nechty: Originálne zdobenie s novou kolekciou gél lakov Chocolate Box

Máte rady čokoládu? Ja ju priam zbožňujem! Preto som si pre vás pripravila článok, v ktorom si ukážeme čokoládový nail art, a navyše sa pozrieme na úplne novú kolekciu gél lakov Chocolate Box z radu Professional! 

Ako čokoláda uzrela svet

To by som nebola ja, aby som vám nepovedala nejakú tú zaujímavosť! Vedeli ste, že sa čokoláda na našej Zemi objavila už pred 3 000 rokmi? Už vtedy na území dnešného Mexika žil kmeň Olmékov, ktorý v hojnom počte pestoval práve kakaovníky. Neskôr sa na tomto území usadili Mayovia, ktorí ako prví uvarili horkú tekutinu z kakaových bôbov. Čokoláda bola iba v tekutej forme, čo sa zmenilo po 16. storočí, keď dorazila do Európy a bola do nej pridaná vanilka a cukor. A ako vôbec vznikol jej názov? Hovorí sa, že slovo čokoláda pravdepodobne pochádzalo z aztéckeho slova xocolātl, čo v preklade znamená „horká voda“.

bonbo

Ako na čokoládové nechty

Kto by nechcel mať čokoládové nechty? Vybrala som pre vás pár fotografií, inšpirácie nie je nikdy dosť, tak sa na ne poďme pozrieť pekne zblízka! 

 

  • Roztopená čokoláda

Čokoláda, ktorá steká od koreňa nechta smerom nadol? Žiadny problém, jedná sa snáď o ten najjednoduchší dizajn! Stačia Vám len dve farbičky – svetlohnedá a tmavohnedá! Svetlou farbou nalakujte najprv celý necht a nechajte vytvrdiť v UV/LED lampe. Potom si zoberte tmavú farbičku a tenký štetček – tým nakreslite stekajúce kvapôčky alá roztopená čokoláda! Opäť nechajte vytvrdiť a ako posledný krok použite lesklý finish. Pokiaľ sa však s týmto dizajnom chcete viac pohrať, môžete na svetlú farbičku aplikovať matný finish, a až potom nakresliť kvapky. Výpotok z tmavého gél laku potom zotrite cleanerom. Tak čo, ako sa vám páči? 

choco1

  • Farebná škála

Hitom tohto roka sú jednoznačne nechty v jednotnej farebnej škále. Jedná sa o ten najrýchlejší a najjednoduchší dizajn, ktorý vám zaručí originálnu manikúru! Stačí naň len 5 farbičiek, ktoré od seba delí tmavosť či svetlosť odtieňa. Tým docielite, že vám farby na nechtoch budú stále krásne ladiť a nebude to nuda! Pre skvele zladené nechty odporúčam vždy lakovať od najsvetlejšej farby k najtmavšej. A je hotovo, nechty budú rovnako krásne farebné ako tá najsladšia bonboniéra! 

choco2

  • Nebojte sa zdobenia

Pokiaľ nechcete na nechty vyložene maľovať tabuľku čokolády, skúste experimentovať. V dnešnej dobe je na trhu mnoho a mnoho zdobenia, pomocou ktorého môžete svoju manikúru vylepšiť. Môžete skúsiť čarovať so Spider gélom, ktorý môžete skombinovať s rôznymi kamienkami. Ďalej odporúčame vyskúšať napríklad vodolepky, ktoré sú na nechte naozaj tenké a vydržia krásne po celý čas vašej manikúry. A ako horúci tip na záver odporúčam vyskúšať Transfer fólie, ktoré sú teraz naozaj IN alebo mrknite na náš Diamond Top Coat, ktorý dodá klasickému laku krásny trblietavý závoj. Vybrala som pre vás pár ukážok:

choco3

Nová kolekcia gél lakov Chocolate Box

A že neviete, kde také krásne čokoládové farbičky zoženiete? Mrknite sa na našu najnovšiu kolekciu gél lakov Chocolate Box z radu Professional! Ide o nádherne zemité odtiene, rovnaké, aké má tá najsladšia bonboniéra! Tak čo, vyberiete si? 

 

tipy_chocolate_text

newsleter_04_sk

ko_ka_nani

zdroje: www.cokomuzeum.cz, www.wikipedia.com

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.