Army Lady: Maskáčová manikúra s novou kolekciou!

Army, alebo tiež Military štýl je módny trend, ktorý je neustále IN! Prišiel čas vyskúšať niečo nové – „maskáčové“ nechty s našou najnovšou kolekciou gél lakov Army Lady!

Čo je Army štýl?

Splynúť s okolím. To bol dôvod k vzniku „neviditeľného“ oblečenia. Zrejme prvú snahu o maskovanie mali japonskí nindžovia už v 14. storočí. Zelená alebo khaki farba, ktorú si s vojakmi spájame dodnes, vznikla vďaka britskému vojsku okolo roku 1850. Od roku 1902 bola ustálená ako oficiálna farba britskej uniformy, ku ktorej sa postupne pridávali ďalšie štáty ako USA či Rusko. Maskovací odev podobný tomu, ktorý poznáme v 21. storočí, použila ako prvá nemecká armáda. Najväčší rozmach maskovacích techník však nastal až v období Druhej svetovej vojny.

military_woman

Originálna manikúra

Túžite po maskáčových nechtoch? Dám vám pár tipov, ako ich ľahko a rýchlo docieliť. Budete potrebovať kvalitný štetec a zodpovedajúce farby. Ja vám odporúčam odtiene našej novej kolekcie gél lakov Army Lady:

army_tipy_logo_mensi_2

Ako podklad vyberte najsvetlejšiu farbičku a vytvrďte ju v UV/LED lampe. Potom si vezmite ľubovoľné farbičky, ktoré sú o niečo tmavšie ako podkladový lak. Malým tenkým štetčekom potom kreslite fliačky rôznych farieb i veľkostí, tým docielite dokonalý maskáčový efekt! Samozrejme nemusíte zostať len pri maskáčových vzoroch, máte nekonečne veľa možností, ku khaki odtieňom sa dokonale hodí zlatá, ideálne trblietavá, farbička! Nemusíte sa báť ani zdobenia, vyskúšajte kamienky v tvare hviezdičiek, ktoré sú na výložkách vojenských uniforiem. Vybrala som pre vás pár Army fotografií, tak sa nechajte inšpirovať!

army1

amy2
Tak ako sa vám páči Army štýl, pôjdete doň, alebo radšej zostanete pri svojej osvedčenej klasike? Píšte mi svoje názory do komentárov na náš Facebook a nezabudnite sa pochváliť aj fotkami!
newsleter_04_sk

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.