Ufff, niečo vám poviem. Ten čas uteká rýchlejšie, než predo mnou stíhajú utekať myši. Čoskoro nás totiž čakajú Vianoce. Preto som si pre vás pripravila poriadnu dávku vianočnej inšpirácie, ktorú ľahko vytvoríte pomocou nových kolekcií gél lakov. Zistite, ako pod stromčekom môžete poriadne zažiariť!

 

Vianoce. Každý si pod tomto obdobím predstaví niečo iné. Já si vždy vybavím čas plný radosti, dobrých skutkov, rozprávok, voňavých cukroviniek a tiež darčekov. Na darčeky predsa nemôžeme zabudnúť!

Rozhodla som sa, že vám taký malý darček nadelím už skôr. Vydali sme totiž nové kolekcie gél lakov inšpirované Vianocami, s ktorými si vytvoríte pazúriky snáď na „tisíc“ spôsobov. A to by som si nemohla hovoriť mačka NANI, keby som vám niektorý z nich neukázala. Tak sa do toho pustíme, čo poviete?

Princeznovská manikúra

Tiež ste ako malé snívali o tom, že sa stanete krásnymi princeznami? Ja teda áno. Ale ako veľká mačka už dávno viem, že predsa nežijeme v rozprávke. Za to si ale každá môžete vytvoriť rozprávkovú manikúru. Kolekcia Lovely Christmas ponúka jemné a príjemné odtiene gél lakov, s ktorými to pôjde ľahko.
jemn_kol_

Zvodná 

Pokiaľ práve netúžite po tom, aby z vás bola jemná a krehká princezná, čo tak poviete na zvodnú dračicu? Ak sa vám takýto variant pozdáva viac, tak je pre vás kolekcia Deluxe Christmas ako stvorená. Je totiž plná odtieňov, s ktorými oslníte na každom nielen vianočnom večierku. Toto unavené obdobie so sebou nesie veľa pochmúrnych farieb. Tak to poďme poriadne prebudiť!

delux_kol_

Prajete si perníček?

K vianočnému času perníčky a cukrovinky jednoducho patria. Tým sa tiež inšpirovala nová kolekcia Sweet Christmas. Odtiene našich obľúbených dobrôt vyzerajú tak pekne, že som si div neohrýzla labky. Skúste vymeniť tento rok rúru za lampu a namiesto cukroviniek si upečte poriadne sladkú manikúru. Síce nebude tak pekne voňať, ale pozrite sa, vyzerá božsky!

pern_ek_kol_

Potešte svojich najbližších

A čo je na týchto kolekciách úplne to najlepšie? Že sa o ne môžete podeliť so svojimi blízkymi. Všetky tri varianty sú totiž zabalené v originálnom drevenom balení. Gél laky majú dokonca aj krásnu sviatočnú etiketu. Vy sa tak môžete z tých skvelých odtieňov a zdobenia radovať spoločne so svojou mamičkou, alebo napríklad kamarátkou. Všetky gél laky boli náležite otestované, starostlivo vybrané, sú kvalitné a krásne kryjú. S takýmto darčekom jednoducho nemôžete šliapnuť vedľa :)!

Čo viac povedať. Ja som z týchto nových kolekcií jednoducho nadšená. Ale čo na ne hovoríte vy, páčia sa vám? Napíšte mi na Facebook, čo hovoríte na dnešnú inšpiráciu. Tiež sa môžete pochváliť, čo ste vďaka nej na vašich nechtoch vyčarovali. A ja sa na vás budem tešiť zasa nabudúce. Majte sa krásne! Vaša mačka NANI.

Zdroje: cz.pinterest.com, roseidea.com, soflyme.com,  sumcoco.com, naildesigns.com, vk.com, belletag.com, ceknamabayi.com, nailartconnect.com, kattyglamout.com, cradiori.ru, Instagram: patabloguje, c_h_o_c_o_l_a_d, nail_sunny, frenchmanic

 

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.