20 ligotavých nápadov na perfektnú silvestrovskú manikúru!

Koniec roka je časom osláv a to je perfektná chvíľa vyskúšať niečo bláznivé! Ak bežne počas roka nosíte skôr umiernenejšiu manikúru, je pravý čas odhodiť zábrany a vyblázniť sa. Ako na to? Nechajte sa inšpirovať v našej galérii!

Vyskúšať tak môžete napríklad nové tvary, výrazné zdobenie, kamienky, trblietky, fólie, pigmenty – vašej fantázii sa medze nekladú! Na konci roka by každá z nás mala žiariť a byť za hviezdu, no nie? A ak plánujete posledný deň v roku tráviť s rodinou namiesto bujarého večierku, je rozhodne prirodzenejšie mať perfektné nechty, než sedieť doma na gauči v lesklých minišatách :).

Páči sa vám nápad so zmenou tvaru? Porozmýšľajte o niečom odvážnom- čo napríklad gotická mandľa? Alebo obľúbené a elegantné balerínky? O týchto tvaroch sme tento rok písali v článku s názvom „Extrémne tvary v nechtovej modeláži: Trúfnete si na ne?“ – ja som si istá, že máte dosť guráže, aby ste si na ne trúfli!:)
Alebo sa na to necítite? Otvorte si aspoň nášho sprievodcu správnym tvarom nechtov a zistite, či by vašim prštekom nepristalo po dlhej dobe niečo iné. Čo napríklad prejsť z hranatých nechtov na pekné mandličky?

Ja si ale koniec roka bez osláv a trblietok nedokážem predstaviť. Preto by som rozhodne siahla po niektorom z výrazných zdobení – trebárs po množstve veľkých lesklých kamienkov! Nedávno sme na náš Facebook zdieľali video, ktoré takúto aplikáciu kamienkov ukazuje, nájdete ho TU. Niekomu to môže prísť prehnané- a ja súhlasím! Takéto zdobenie koľkokrát prežije práve len ten jeden večer, pre ktoré je určené. Akonáhle sa ráno začnete hrabať vo vlasoch alebo si pôjdete urobiť kávu, manikúra už asi kompletná nebude. Ale čo! Však na jeden večer to urobí parády až až.

Ja som pre vás na internete zozbierala 20 nápadov, ako môže vaše manikúra na túto poslednú party v roku vyzerať. Vyberie si každá- či už ste milovníčka dlhších alebo kratších nechtov, nech už máte radšej tmavé alebo svetlé farby, kamienky alebo glitre – je tam všetko.

A nabudúce sa tešte: čaká na vás desivý silvestrovský špeciál toho najhoršieho, čo som za posledný rok nazbierala. Minuloročný článok nájdete tu, ale dávajte pozor – je len pre silné povahy!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.