Zamilovaná limitovaná kolekcia, ktorá chytí za srdce

No páni, čože to tu máme? Nie je to snáď nová limitovaná sada gél lakov? No áno, to je vážne ona! A mojou úlohou je vám ju predstaviť. Poďme sa spoločne pozrieť, čo za skvosty sme si pre vás pripravili tentoraz.

„Vyjadrite lásku srdcom“ tak znie motto tejto úžasnej sady. A mne to k nej teda neskutočne sedí. Ako výstižnejšie vyjadriť lásku a čo môže byť lepší darček na Valentína, k narodeninám alebo proste len tak ako samotné srdce? Odpoveď znie jasne: „Srdce plné úžasných gél lakov a krásneho zdobenia.“ Čo všetko sa v tejto limitovanej kolekcii skrýva?1_sk

Plná gél lakov z radu Professional

Ako už bolo povedané, celá sada je zahalená do originálneho darčekového balenia. To ale nie je to, čo ju robí výnimočnou. Ako vôbec prvá z našich limitovaných sád sa totiž skladá z gél lakov nového radu Professional. A to už za zmienku jednoducho stojí! 

Ako už všetky vieme, gél laky Professional sú jedinečným parťákom na jednoduchú, ale napriek tomu skvele vyzerajúcu manikúru. Skvele kryjú už v prvej vrstve a vydržia na nechtoch až 3 týždne. Navyše s touto sadou ťažko šliapnete vedľa. Aj keď si totiž nie ste isté, či má vaša mamička, kamarátka alebo ktokoľvek iný UV alebo LED lampu, môžete zostať pokojné. Tieto gél laky sa dajú ľahko vytvrdiť v oboch variantoch. 

Romantické odtiene

Nevinne biela, sexy červená, vášnivá ružová a jemne trblietavá nude. S týmito odtieňmi je perfektná manikúra priam zaručená. Odtiene môžete kombinovať, pretože sa k sebe skvele hodia, alebo si ich môžete užiť zvlášť, pekne jeden po druhom. 

Čo všetko sa dá s kolekciou vytvoriť? V galérii nájdete celý rad fotiek, kde slečny z rôznych kútov sveta pracovali s podobnými odtieňmi, ako sú práve tie naše. Nechajte sa inšpirovať!

Niečo navyše

A teraz konečne prichádza tá pravá čerešnička na tejto poriadne sladkej torte. Tou nie je nič iné ako úžasné zdobenie v podobe kamienkov od Swarovski. A čo si budeme nahovárať, značka Swarovski už je kvalita sama o sebe. 

Môžete tak počítať s tým, že sa kamienky neošúpu, nestrácajú farbu ani lesk a vytvárajú nádherný detail na nechtoch. Ja sama som nemohla uveriť vlastným očiam, keď som videla, čo tieto kamienky dokážu urobiť s obyčajnou manikúrou!4No tak čo na ňu hovoríte, páči sa vám nová limitovaná sada? Chytila vás za srdce rovnako ako mňa? Budem sa tešiť na vaše názory na Facebooku. Zatiaľ sa majte krásne!

Zdroje: pinterest.com, instagram.com, women-ideas.net, ecemella.com, chasingdaisiesblog.com, koees.com, style2t.com, etsy.com, thecuddl.com, favnailart.com, emmanuelsblog.com.ng, roseidea.com, remajacantik.info

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.