Valentínska inšpirácia: Láska vyjadrená nielen manikúrou

Premýšľate, čím prekvapiť svoju polovičku tentoraz, a dochádzajú vám nápady? Tak to ste na správnom mieste! Podľa situácie vyberieme to pravé valentínske, so mnou určite zažiarite!

Jemné zdobenie napríklad do kina

Máte rada film a práve spoločne ste zatúžili po ľahkej romantike pri troche coly a popcornu? Jasné, kino je ideálne miesto na strávenie valentínskeho večera! Opera v Národnom divadle to síce nie je, ale očariť svojím vzhľadom zvládnete rovnako. Nepochybne vám vaša čerstvá zamilovanosť srší z očí, avšak rozžiariť svoju pleť maskou vo forme plátkov ruží? Aké tématické! A tá vôňa? Tá ho dostane! Ak je vaša láska v začiatkoch a stále trochu váhate s vyznaním lásky, naznačte to jemnou a nenápadnou manikúrou. Použiť môžete svoj obľúbený štýl a pridať len jemné zdobenie. Trebárs malé srdiečko ako prejav vašej náklonnosti.

Zaujímavosť: Ako to v skutočnosti bolo s oslavou Svätého Valentína? Na počiatku všetkého sa najskôr slávil sviatok plodnosti. Hlavným rituálom bola akási lotéria lásky. Napr. mená žien a mužov (vyznávačov boha Lupercusa) sa napísali na lístočky a náhodne sa losovali dvojice, ktoré spolu po celý rok mali intímne žiť. To sa pochopiteľne nepáčilo katolíckej cirkvi, a tak sa hľadal iný patrón zamilovaných (Valentín), ktorý túto „tradíciu“ nadobro zrušil.

pedi_1

Čaká vás večer plný tanca?

Prekvapili vás vstupenky na tanečný večer alebo máte v pláne si svojho Valentína nájsť pri dámskej volenke? Chce to dokonalosť v každom detaile! Pôvabné tiene, neodolateľný rúž a pretancované črievice vás tak rozhodne neminú. Jemné dotyky pri tanci vám budú zdobiť romanticky žiariace nechty, ale čo vaše nohy? Tie budú čoskoro unavené, preto nezabudnite na včasnú masku na nohy a svoj čas rozhodne venujte aj pedikúre. Pečiatkovacia metóda vám zaistí zdobené srdiečka ako z rozprávky! Alebo snáď chcete, aby princ na bielom koni stratenú črievičku obúval na boľavé nohy?

34

 Odvážnejšie pazúriky pre vašich kocúrikov

A že vás čaká noc plná vášne? Vystrčte pazúriky a odzbrojte partnera sexi manikúrou! No povedzte samy, ktorý kocúrik odmietne jemné šteklenie na chrbte sexi ostrými pazúrikmi? Absolútne žiadny! Srdiečka cez celé nechtové lôžko vyjadria vašu lásku, červená je farba vášne a ak sa rozhodnete pre čiernu, vedľa určite nešliapnete. Presvedčte sa v galérii! Prihoďte do planúceho ohňa hlboký pohľad divokých očí ohraničených temnými riasami. Nenápadné žmurknutie tak dostane úplne iný rozmer!

Zdroje: 

http://dressip.com

https://stayglam.com

http://www.muxe.net

https://www.popularladies.net

https://www.instagram.com/

http://www.chytrazena.cz

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.