Novoročná výzva, 2. diel: Krásne zelené nechty 3krát inak! Ktorý odtieň vám pristane?

Ilona Csáková považuje zelenú za šialenú, ale trendy sú už od vzniku známej pesničky predsa len niekde úplne inde. Poďte sa so mnou pozrieť do ríše nádherných zelených odtieňov a vyberte si ten naj!

Zelená tiež nepatrí k najtypickejším farbám manikúry a myslím, že je to trochu škoda. Zelená totiž nikdy nie je len jedna, ale má toľko rozmanitých odtieňov, že si každá nájde svojho favorita. Že žiadny zelený gél lak ešte nemáte? Tak to by ste mali niektorého zo zelených krásavcov čo najrýchlejšie pozvať do svojho kufríka! Dnes si totiž ukážeme rovno 3 možné podoby tejto ukľudňujúcej farby a ak máte pocit, že zelené nechty budú príliš výrazné, dodám vám odvahu a poradím aj pár módnych doplnkov, s ktorými vaša manikúra vytvorí perfektne zladený tandem!

Kedy je IN? Práve teraz!

Zelená bola vždy symbolom života, znovuzrodenia, sviežosti a mladosti, prírody, jari i nádeje. No, podľa kalendára máme február, ale podľa kalendára fenologického = prírodného nám pomaly nastáva predjarie. 🙂 Je to presne to obdobie, kedy síce ešte vládne zima, ale k začiatku jari už veľa nechýba. Keď si to predstavíme ako v rozprávke O dvanástich mesiačikoch, tak fúzatý Február si pomaly obúva svoje kapce, aby mohol vstať a uvoľniť svoje miesto bračekovi Marcu (rýchlosť, akou Február vstane, však závisí od toho, či má na kolenách mačku, hihi).
7xcpiwsZaujímavosť: Vedci zaoberajúci sa psychológiou farieb zistili, že zelená farba upokojuje príznaky spojené s depresiou a úzkosťou. Niekoľko štúdií tiež preukázalo, že sa pacienti rýchlejšie uzdravia v izbách, ktoré sú vybavené týmto neutrálnym tónom a sú tiež hlásené menšie bolesti počas zotavovania.

Už na konci februára tak môžeme uvidieť prvé snežienky. Predsa len je ale stále oficiálne zima, takže ak máte rady toto obdobie, opatrná pastelovo zelená je tou správnou voľbou na prelom zimy a jari. V kombinácii s bielou alebo s trblietavým kamienkom tiež úplne perfektne znázorníte, že pokojne ešte môže prísť nejaká tá snehová nádielka. 🙂
e_tl_24_pastel_greenm_5a5e94ac72ea88b91e9d6a31yb82_mint_green_e_large

Luxus a elegancia tmavších odtieňov

Čo je však ešte stále v plnom prúde, je plesová sezóna a niektoré z vás ples ešte len čaká. Dokonalá manikúra je na takúto spoločenskú udalosť rovnako dôležitá ako účes alebo šperky, preto nič nenechajte na náhodu! Ak sa chystáte na ples v zelených alebo aj čiernych šatách, určite sa inšpirujte niektorou z týchto vysoko elegantných manikúr!

Tip: Je lesku už veľa? Stavte na decnentný matný vzhľad, ktorý docielite pomocou šikovného Finish Matt.
6ed8ff242e267bf3c02e573b36af3988rbvaefcyjbyarmzqaagyhlqncou372lsdn_201603167_170190_green_and_black_gradient_patent_leather_high_heel_closed_pointed_toe_party_shoes_for_women_005

Zelená na zahryznutie

Dnešnú výzvu zakončíme šťavnatou bodkou v podobe výraznej zelenej, ktorá sa môže zdať naozaj odvážna, avšak v budúcich letných mesiacoch s ňou urobíte ešte veľkú parádu! No a ak máte zimy už plné zuby, pokojne si limetkové nechty urobte aj teraz, možno sa aj oteplí o niečo skôr. 🙂

2cb953fdb400e90118a47106e74a2d43_womens_tops_shirts_tops4512971_masterca6c66a0_e95d_4ffd_b325_41247d34ce7a_1.e270539be100f1a5e382a1f02830e82e
Ako sa vám páčila dnešná návšteva zelenej ríše? Dúfam, že nájdete odvahu a niektorý z mnohých nádherných odtieňov tejto úžasnej farby tiež vyskúšate. Inšpirujte sa!

Zdroj: Instagram, pinterest, polyvore, mcluggage.com, etsy.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.