Trblietavá inšpirácia: V hlavnej úlohe Swarovski kamienky!

Túžite ozdobiť svoju manikúru v jedinom kroku? Viete, aké zdobenie je vhodné do práce, na párty aj na ples? Ja áno! Dovoľte mi predstaviť vám nádherné Swarovski kamienky, z ktorých nespustíte oči! V dnešnom článku sa dozviete ako s kamienkami pracovať, aké sú druhy aj aké farby a kombinácie sú IN. Pustite sa do čítania!

swar1
Prečo Swarovski?

Swarovski je nielen veľká značka, ale aj obrovský módny trend. Kto ich nemá, akoby nebol, kamienkami sa zdobia nielen tričká, topánky, prepisovačky ale aj spomínané nechty. Tým z vás, ktoré Swarovski šperky nepoznajú (je tu vôbec niekto taký? :), firmu krátko predstavím. Za všetkým stojí Daniel Swarovski, zakladateľ firmy, ktorá hrdo vyrába brúsené krištáľové šperky. Čo ste možno netušili je, že na Swarovského môžeme byť patrične hrdé, hoci firma oslavuje úspech v celom svete, on sa narodil a vyrastal v severných Čechách.

Swarovski šperky máte možno so sebou aj vy, ale zbožňuje ich napríklad speváčka a herečka Jennifer Lopez, a dokonca aj anglická kráľovná Alžbeta II. O kvalite a kráse týchto kamienkov nemôže byť pochýb! Mnohé firmy sa pýšia podobnými produktami, avšak o rovnakej kvalite nemôže byť reč. Na rozdiel od „pravých“ kamienkov sa vám počas nosenia ľahko ošúchajú a stratia farbu, teda ak vám na nechtoch či odeve vydržia dlhšie než pár dní.

Tip: Vyskúšajte okrem kamienkov aj hviezdny „prach” v podobe Swarovski pixie alebo sa zlaďte na letnú dovolenku Swarovski perlami!

Nie je kamienok ako kamienok

Viete, koľko typov a farieb vás oslní? Nespočetné množstvo! Kamienky sa rozlišujú podľa rôznych veľkostí. Chápeme, že práve s pravítkom vo vrecku žiadna z vás nechodí, a preto sa môžete orientovať podľa parametra SS. Máme niekoľko kategórií od SS1 až po SS48. Číslo 1 znamená najmenší rozmer kamienka a číslo 48 naopak rozmer najväčší. Môžete si tak objednať viacero rozmerov, menšie veľkosti napríklad na ozdobenie prírodných nechtov, stredné napríklad na jemné rozžiarenie formálnejšej manikúry alebo tie najväčšie, ktoré vytvoria hlavnú ozdobu našich pazúrikov!

Vo veľkostiach máme jasno, poďme sa pustiť do labyrintu farieb! Na e-shope nájdete širokú škálu farieb od červenej, cez modrú, čiernu, zlatú, a dokonca aj bezfarebné kamienky. Všetky do jedného sa pýšia naozaj excelentnými odleskami a kvalitným vyhotovením.

Ako s kamienkami pracovať?

Aby táto skvostná ozdoba správne vynikla, je dôležité kamienky na nechty správne naniesť. Nemusíte sa báť, nie je to žiadna veda. Stačí dodržať pár krokov a potom sa nechať unášať trblietavou parádou. Kamienky prichádzajú na rad až úplne nakoniec úpravy nechtov. Akonáhle máte nechty upravené podľa svojich predstáv, kamienok vložte do NEVYTVRDENEJ vrstvy gélu alebo gél laku a schovajte do lampy. Po vytvrdnutí sa kamienky už nepretierajú top coatom, a to preto, že by stratili svoje čaro vo forme lesku. Tiež by sa mohlo stať, že by kamienky pôsobili nevhodne vystúpené a požadovaný efekt by bol fuč. Ak sa chystáte ozdobiť svoje prírodné nechty a gélu sa tentoraz vyhnete, dobre poslúži i lepidlo.

Či už idete do školy, do práce, do divadla alebo na nákupy, nezabudnite sa pochváliť svojim kamarátkam aj na našom FB profile, ako vám rozžiarená manikúra pristane!
swar2

Zdroje:

https://naildesigns.ml/

https://nailartspro.com/

https://www.ladiesstyled.com/

https://www.etsy.com/

https://www.awimina.com/

https://www.jewelrycoco.com/

https://fashion2d.com/

https://bestartnails.com/

https://www.liatsy.com/

http://www.fashionizm.com/

https://www.nailsmag.com/

https://styletic.com/

http://pinningfashion.com/

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.