Think Blink! – Metalicky trblietavé gél laky, ktoré privedú každú manikúru k dokonalosti

Kto by nemal rád trblietky, že? Ak patríte medzi to jedno promile ľudí, ktorí trblietkami opovrhujú, určite nečítajte ďalej. Toto nie je článok pre vás. Trblietkam, lesku a blýskaniu sa budeme dnes venovať tak veľmi, až vám budú oči prechádzať! NeoNail totiž nedávno predstavil novinku – gél laky Think Blink!, ktoré zosobňujú všetko, čo od trblietavého gél laku očakávame. Tak si ich poďme ukázať!

Najprv sa opýtajme samy seba: Čo od gél laku sa trblietkami očakávame? Pravdepodobne chceme, aby v ňom bolo toľko trblietok, koľko sa dá do jednej fľaštičky napchať. Chceme, aby sa aj napriek tomu s gél lakom dobre zaobchádzalo. Aby sa ľahko nanášal a trblietky nám neutekali mimo priestor, ktorý sme im v manikúre vyhradili. Aby sa aj napriek vysokému obsahu trblietok gél lak dal vytvrdiť v bežnej lampe. A aby gél lak nebol po vytvrdnutí kvôli trblietkam príliš hrboľatý. … Chcem toho veľa? Ešte pár týždňov naspäť by som povedala, že určite.

tb

Gél laky Think Blink! totiž toto dokážu. Že tomu neveríte? Ja som tiež nemohla uveriť svojim očiam. Ale jedno je isté – alchymisti v NeoNaile, ktorí miešajú vareškou trblietavé sudy gél lakov (tak si to aspoň predstavujem) sú naozaj kúzelníci. S gél lakmi Think Blink! nemusíte zdobiť len celý necht, ale perfektné sú aj na jemné trblietavé detaily v nailarte. Trblietky vás budú na slovo počúvať a môžete s nimi vyčarovať aj krásne vzory – stačí štetec v gél laku vymeniť za jemný, zdobiaci. S tým môžete vytvoriť aj vzory podobné odtlačkom prstov!

v_st_i_ek

Nový rad gél lakov obsahuje síce len 5 odtieňov, ale zato vás očarí výberom farieb. Trblietky sa nielen krásne lesknú, ale vytvárajú až metalický efekt, ktorý vyzerá dobre v každej situácii a hodí sa do každej sezóny. V lete sa všetky odtiene budú krásne vynímať na slniečku, v zime zase budete za hviezdu pri slávnostných príležitostiach. A nesmieme zabudnúť ani na večierky – na tých by niektorý z odtieňov radu Think Blink! Rozhodne nemal chýbať.

Už sa nemôžete dočkať inšpirácie? Tak sa pozrite, čo všetko trblietavé gél laky Think Blink! dokážu! Veríme, že si ľahko nájdete svojho favorita, ktorého si budete musieť zaobstarať domov. Ale nebojte sa, nie ste v tom samy. Ja by som mala na prstoch najradšej všetky zároveň! 🙂

Teraz sa budem netrpezlivo tešiť na to, až sa v kolekcii objavia ďalšie nové odtiene, ktoré budú stáť za vyskúšanie.

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.