Späť do školy? Jedine s cool samopašnou manikúrou!

Či už na svoje školské roky len spomínate, alebo naopak počas septembra znovu zasadnete do školských lavíc, ukážem vám, že klasická školská nuda vás rozhodne nečaká! Pripravte si aktovky, ideme na to!

Zlomky, vzorce, ťaháky

Dnes sa pozrieme na to, ako svoje nechty vyzdobiť veselými a samopašnými motívmi zo školského prostredia. Aký bol váš najobľúbenejší predmet? 🙂 Ja som si vždy rozumela viac s písmenami ako s číslami, a tak pre mňa napríklad taká matematika bola malou nočnou morou. 🙂 Na nechtoch ale vyzerá celkom neškodne, možno až rozkošne, čo poviete? Rovnako ako fyzika aj chémia zrazu vyzerá o niečo znesiteľnejšie, keď tomu trochu pomôžu farby. Hneď sa tie chemické vzorce pamätajú lepšie, nie?

Najmä biela alebo neónové odtiene na čiernom podklade ako imitácia tabule, bude vyzerať skvele! Ktorá si trúfate, môžete pomocou pera Rapidograph na nechtoch vyčarovať všelijaké vzorčeky, symboly, laboratórne pomôcky, alebo si dokonca urobiť malý ťahák!

Peračník hýri farbami!

Tiež nesmieme zabudnúť na školské potreby – pastelky, ceruzky, alebo napríklad pravítko. Vždy som sa tešila, až budem mať na začiatku roka úplne novú výbavu, rada som si kreslila, a tak pastelky na konci školského roka vyzerali už trochu opotrebovane. Tie na nechtoch síce nemaľujú, ale budú skvele ladiť s vybaveným peračníkom! Pestrofarebným voskovkám alebo pastelkám pristanú sýte odtiene, ceruzky môžete vyladiť skôr do pastelových tónov.

To najdôležitejšie je čo?

Čo by ste si do školy rozhodne mali vziať? Desiatu! Pokiaľ máte ráno fofry a nestíhate raňajkovať tak ako ja, taká desiata v batohu potom príde cez veľkú prestávku viac ako vhod. Pretože sa blíži jeseň, môžete si urobiť na nechtoch malú súkromnú úrodu jabĺk alebo hrušiek. Banány sú u nás k dispozícii celoročne a ako ľahká desiata sú veľmi obľúbené. No a keď sa vyučujúci niekde zdržal, stihnete si dať ešte jedny alebo dvoje piškvoriek!

Ako sa vám inšpirácia páčila? Skúsite si tiež niečo zo školských motívov, alebo zostanete u svojho osvedčeného štýlu? Posielajte mi svoje výtvory na náš Facebook! Zatiaľ prajem všetkým veľa nápadov a študijné úspechy! 🙂

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.