Smoky Effect: Zahaľte svoje nechty neónovým dymom

Dymový efekt si v záplave najrôznejších techník zdobenia nechtov konečne vydobyl svoje miesto na slnku. Na scéne je už minimálne dva roky, ale zatiaľ sa schovával za clonou dymu, a ako sa zdá, čakal na svoju chvíľu. A tá práve prišla! Buďte IN, dodajte svojim nechtom oblak sýto farebného dymu. Ukážem vám ako na to – s pigmentmi NeoNail Smoky Effect to totiž ide skoro samé!

Ak nie ste vo svete perfektnej manikúry žiadnym nováčikom, iste viete, že dymový nail art už medzi nami nejakú dobu je. Zo začiatku sa skôr objavovali pokusy, kedy bol dym na čiernom podklade čisto biely. Vyzeral naozaj realisticky. Prišla ale chvíľa, kedy si nejaká slečna povedala, že predsa dym nemusí byť nudne biely, môže hrať všetkými farbami!

2

Možno nápad prišiel po nejakej prehýrenej noci, kedy do oblaku, ktorý zahalil tanečný parket, preblikávali najrôznejšie farby rozhojdaných svetiel. Alebo milovníčke dymového nail artu došiel biely lak a tak siahla po farebnom. Či tak alebo onak – obdivuhodný štýl zdobenia bol na svete!

Zo začiatku sa „smoke nail art“ tvoril prevažne pomocou klasických lakov. Farby ale nemohli dosiahnuť takú vysokú pigmentáciu, ako je tomu teraz. Sýtosti neónových pigmentov sa môže rovnať len málo čo! Práve oni sú to, čo doviedlo nail art presýtený dymom na vrchol svojej slávy a ja im za to tlieskam. Pýtate sa, čo je na tom všetkom najlepšie? Tento dym si môže vychutnať každá z vás! Zdraviu neškodí a vyzerá luxusne! 🙂

NeoNail Smoky Effect: Pigmenty, po ktorých ste vždy túžili!

Mohla by som sa vám tu rozplývať, ako krásne výrazné, neskonale ľahké a hodvábne hebké sú tieto pigmenty špeciálne vytvorené práve pre dymový efekt. Majú všetky vlastnosti, ktoré sú potrebné, aby sa vám nail art podaril na jednotku. Ale nechcem vás predlho naťahovať a tak si rovno ukážeme postup krok za krokom.

34173894b8bc47e16866b3d1256f398b

Než začnete:

Na túto úpravu sú ideálne gél laky, ale šikovné ruky si poradia aj s gélmi. Popis samotného postupu v bodoch nájdete u každého pigmentu v popisku produktu. Povedala som si, že než to celé opisovať, radšej vám postup ukážem na obrázku, vo videu, a ešte vám k tomu dodám niekoľko tipov pre tie najlepšie výsledky.

  • Na rozmiešavanie a vytváranie dymového efektu používajte zdobiaci štetček namočený do klasického cleaneru. V rôznych návodoch na internete nájdete aj zmienku o rozmiešavaní lesklým topom. Práca s cleanerom je však rýchlejšia a efektívnejšia.
  • Rozmiešavajte a hrajte sa s pruhom dymu, kým naozaj nebude vyzerať podľa vašich predstáv. Ak sa vám na ňom stále niečo nezdá, potom len jednoducho nie je dostatočne rozmočený.
  • „Vymývajte“ cleanerom nielen kraje, ale aj stredy pruhu bielej farby. Tmavšie miesta vo vnútri vášho dymu robia ten pravý dymový dojem.
  • Pokiaľ vám ušla ruka a namiesto pruhu dymu máte na nechtoch jeden veľký oblak, môžete ho upraviť pomocou štetca namočeného v alkohole. Nevytvrdnutá biela farba sa dá ľahko zotrieť. Postupujte opatrne a s rozvahou, nech vám na rukách trocha toho dymu nakoniec zostane.

Pozrite sa na postup v praxi, hneď vám bude celá záležitosť o dosť jasnejšia. 🙂 Video som si vypožičala od samotných tvorcov pigmnetu Smoky Effect – NeoNail Professional.

Neónové ombré – to proste chcete!

pomaranczowo_cytrynowe_paznokcie

Čo hovoríte tomuto žiarivému ombré?

Naozaj neskutočná záležitosť, mať takú parádu na drápkoch.

A áno, aj takto môžu vyzerať vaše nechty s použitím pigmentov Smoky Effect. Zvládnu ich aj začiatočníčky a pristane úplne všetkým. Len to priznajte, že takéto chcete tiež? Ja by som ich brala hneď, zvlášť keď je vonku tak krásne.

Ako postupovať sa dozviete v popise každého pigmentu NeoNail Smoky Effect. 😉

Myslím, že to by z teórie pre dnešok stačilo. Je čas na prax! Dúfam, že už chystáte gél laky a čoskoro sa so mnou podelíte o bezkonkurenčný smoke effect nail art aj na Facebooku. Ako samy vidíte, inšpirácie máme tentoraz poskromne, tak nech ju trochu doplníme. Teším sa na vaše výtvory!

Zdroje:
pinterest.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.