Recenzia: Kombo na oslabené nechty – NANI Vitamin Cleaner a Primer!

Dnes vás nečaká záplava pestrofarebných fotiek krásne upravených nechtov, za to pre vás mám recenziu na dva produkty, ktoré vám k prekrásnej manikúre dopomôžu. A tiež sa postarajú, aby pekne vydržala a vaše prírodné nechty boli pevné, zdravé a vyživené. Poďme sa pozrieť, čo všetko spoločne dokážu NANI Vitamin Cleaner a Vitamin Primer!

Verím, že je vás tu veľa tých, ktoré už prišli na chuť gélu, gél laku alebo inému druhu modeláže, zvlášť keď oproti obyčajným lakom má toľko výhod. Pravdaže žiadny materiál nebude správne a dlho držať, pokiaľ nechty pred skrášlením náležite nepripravíte. Iste to dobre poznáte, je potrebné:

  • Upraviť tvar nechtov.
  • Zastrčiť nechtovú kožičku, aby bola plocha lôžka na aplikáciu modeláže čo najväčšia.
  • Odstrániť drobné zvyšky starej kožičky priamo z lôžka (v tom vám pomôže odstraňovač nechtovej kožičky).
  • Jemne zdrsniť povrch nechtov blokovým pilníkom.
  • Nechty riadne odmastiť.
  • Aplikovať primer pre lepšiu priľnavosť modeláže.

A práve kvôli posledným dvom bodom je tu dnešný článok.

K čomu je dobrý NANI Vitamin Cleaner?

dsc02222

Cleaner je tekutina, ktorá sa používa predovšetkým na odstraňovanie výpotku. Výpotok, to sú lepkavé kvapôčky, ktoré sa vytvárajú na povrchu nechta po vytvrdnutí gélov aj gél lakov v UV alebo LED lampe. Výpotok má svoj účel, napomáha jednotlivým vrstvám používaného materiálu k sebe lepšie priľnúť. Preto sa výpotok obyčajne stiera až z finálnej vrstvy lesklého záverečného top coatu.

NANI Vitamin Cleaner samozrejme nielen odstraňuje výpotok, naviac aj odmasťuje nechty pred modelážou! Zvyčajne sa na tento krok používa Nail Prep, pretože klasické cleanery nie sú na odmasťovanie určené. To však pre Vitamin Cleaner neplatí!

ko_ka_nani

TESTOVANIE mačky NANI: Čo sľúbil, to splnil. NANI Vitamin Cleaner je účinný (odmastenie aj zotretie výpotku bolo úplne bez problémov), jemný (nechty zostali krásne hladké a neboli zbytočne vysušené), dokonca má jedno veľké plus – krásne vonia po jahodách!


Na čo je dobrý NANI Vitamin Primer?

dsc02215

Primery sú posledným krokom prípravy nechta pred samotnou modelážou. Primer vytvára na nechte jemne lepkavý povlak, ktorý pomáha gélom a gél lakom prichytiť sa dokonale k nechtu, a je preto jedným z hlavných pomocníkov pre dlhotrvajúcu a odolnú modeláž.

ko_ka_nani

TESTOVANIE mačky NANI: NANI Vitamin Primer veľmi dobre spĺňa svoj účel. Na prvý pohľad ho nie je ako odlíšiť od iných primerov, ide o priehľadnú tekutinu so špecifickým zápachom. Avšak funguje skvele! Gél lak, ktorý som po príprave nechtov aplikovala, vydržal krásny, bez odchlipov alebo nadvihovania počas dvanásť dní, než som sa ho rozhodla zložiť kvôli odrastom. Ale pozor! Nechty pred aplikáciou gél laku som výnimočne vôbec nezdrsnila blokovým pilníkom, aby som otestovala, čo zmôže samotný primer. Obstál na výbornú!

f5b4ba311b96bc01ec79662ef937a7e7
Vitamínová Bomba

Oba produkty majú, okrem skvelej funkčnosti, ešte jednu veľkú výhodu. Sú obohatené o komplex vitamínov, preto sú ideálne na namáhané a oslabené nechty. A čože obsahujú?

  1. Retinol – známy tiež ako vitamín A, ktorý sa v kozmetike využíva na vyživenie suchej pokožky. Rovnaký efekt má aj na nechty a okolitú kožičku. Pôsobí protizápalovo, regeneračne a jedná sa o antioxidant.
  2. Vitamín F prispieva k hydratácii i regenerácii kože. Podobne ako retinol má protizápalové účinky.
  3. Pantothenát vápnika (teda vitamín B5 a soli vápnika) dodáva nechtom vápnik podporujúci prirodzenú pevnosť a rast nechtov.
  4. Biotín – čiže vitamín H, má priaznivý vplyv na kvalitu pokožky i nechtov.
  5. Inositol – teda vitamín B8, ktorý bojuje so starnutím buniek a podobne ako biotín má priaznivý vplyv na kvalitu kože nechtov, ale aj vlasov.

Podčiarknuté, sčítané

Naša vitamínová dvojka NANI Vitamin Primer a Cleaner sú ideálne na oslabené a namáhané nechty, ale skvele fungujú vo všetkých prípadoch. Gél lak, ktorý som aplikovala s asistenciou cleaneru a primeru krásne držal až do chvíle zloženia. Zároveň som po dobu testovania neprišla na žiadne negatíva produktov, a tak ich môžem vrelo odporučiť všetkým čitateľkám.

Samy nám potom dajte vedieť na Facebooku, ako vám vitamínové kombo vyhovovalo a určite napíšte aj recenziu priamo na e-shop. Prajem krásnu a dlhotrvajúcu manikúru!
dsc02211

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.