POLYAKRYL: Novinka v gélovej modeláži

Už ste počuli o polyakryle? Že nie? Ide o veľmi hustý modelovací materiál, ktorý vyniká profesionálnou kvalitou, vďaka ktorému docielite tie najkrajšie nechty! Tak sa poďme na ne spoločne pozrieť.

Polyakryl je veľmi pevný materiál, ktorý na rozdiel od Polygélu obsahuje akrylový púder, ktorý umocňuje jeho pevnosť. Preto je vhodný pre extrémne namáhané, oslabené a lámavé nechty. Ešte stále je však pružnejší než samotný akryl. Oproti akrylu sa s ním pracuje podobne ako s Polygélom, tak vás nemusí trápiť žiadny zápach a vytvrďuje sa v klasickej UV/LED lampe najmenej 60 sekúnd.

Môžete pracovať veľmi pomaly a bez starostí. Vďaka svojej konzistencii nesteká ku kožičke a drží si svoj tvar počas celej doby modelácie. Kvôli svojej hustote tak nie je samovyrovnávací, čo nevadí, pretože budete mať skutočne veľa času poctivo vytvarovať. A tak si nemusíte lámať hlavu s dlhým pilníkovaním tvaru po vytvrdení (napríklad ako pri akrylovej modeláži).

Typ pre lámavé nechty

Ak si však potrpíte na predĺžené alebo vymodelované nechty, ale dávate prednosť prirodzenejšiemu looku v podobe gél laku, máme pre vás typ.  Ak vám na vaše oslabené nechty nestačí ani naša báza Hard Base 7v1 Complete Care, použite Polyakryl. Po nanesení bázy naneste tenké množstvo Polyakrylu len na špičku nechta a rozotrite do stratena. Po vytvrdení môžete pokračovať vo vašej gél lakovej rutine a môžete naniesť farbičku a záverečný top. Nechty budú vyzerať stále prirodzene, ale budú extra spevnené.

polyacryl_2

Kľúčové vlastnosti Polyakrylu:

  • funguje na akrylovej báze
  • je veľmi odolný a pevný
  • nepáli v UV/LED lampe
  • veľmi hustý
  • jednoduchý na prácu
  • na nechte sa ‘‘roztopí‘‘ vďaka použitiu Polyakrylu liquidu
  • vytvrdený za 60s z každej strany nechta
polyacryl


Čo všetko je na modeláciu potrebné?

Ako na modeláciu s Polykarylom?

  1. Pripravte nechty ako na klasickú modeláž. Je potrebné upraviť tvar, zmatniť povrch, odstrániť nechtovú kožičku a očistiť necht od nečistôt.
  2. Naneste primer pre lepšie priľnutie polyakrylu a nechajte krátko uschnúť.
  3. Aplikujte tenkú vrstvu Polyakril bázy a vytvrďte v UV/LED lampe po dobu 30-60 sekúnd.
  4. Teraz aplikujte polyakryl. Naberte potrebné množstvo kovovou špachtľou a umiestnite na necht.
  5. Namočte štetec do Polyakrl liquidu a začnite modelovať do požadovaného tvaru.
  6. Nechajte vytvrdiť v UV/LED lampe po dobu 60 sekúnd.
  7. Zotrite výpotok cleanerom a spilujte do požadovaného tvaru.
  8. Pokiaľ nechcete aplikovať farebný gél, zdobenie a pod., pretrite záverečným finishom

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.