Pink Friday 2020: Týždeň plný zliav pre dobrú vec

Ďalší ročník zľavového týždňa Pink Friday je úspešne za nami! Už druhý rok sme sa rozhodli pomôcť organizácii, ktorá podporuje boj proti rakovine prsníka.

Ako to funguje

Tohtoročný ročník „Ružového piatku“ sa uskutočnil od piatku 5. júna do piatku 12. júna 2020. Našim cieľom bolo informovať zákazníčky o možnosti včasnej prevencie karcinómu prsníka a motivovať ich k nákupu s 15 % zľavou úplne na všetko, ktorú mohli využiť na e-shope aj v kamenných predajniach. Mnoho z vás akciu využilo a my sme sa veľmi rýchlo krútili, aby sme balíčky stihli čo najskôr odoslať!

A prečo bol váš nákup dôležitý? Celá akcia je výnimočná tým, že z každého nákupu venujeme 3 % tržby organizácii, ktorá pomáha podporovať boj proti rakovine prsníka. Tento rok sme sa preto rozhodli podporiť organizáciu s názvom Aliancia žien s rakovinou prsníka, ktorej sme aj vďaka vám mohli venovať neuveriteľných 3 669 EUR, čo je približne trojnásobok minulého výťažku!

poukaz_tisk

Kam peniaze putujú?

Aliancia žien s rakovinou prsníka bola založená už v roku 2002 a slúži ako informačné a edukačné centrum nielen pre onkologicky chorých, ale aj pre verejnosť. V súčasnej dobe združuje 47 pacientskych organizácií, ktorým poskytuje metodickú pomoc. Vo veľkej miere sa zaoberá prevenciou, preto vytvára projekty a kampane v prospech prevencie a liečby nádorového ochorenia prsníka. Okrem toho tiež zjednocuje snahy pacientskych organizácií i jednotlivcov o presadzovaní práv a rovnakých podmienok na liečenie a rekonvalescenciu žien s nádorovým ochorením prsníka a zastupuje české onkologické pacientky v medzinárodných štruktúrach. Zaujímavosťou je, že v roku 2015 Aliancia získala od AVPO ČR (Asociácia verejno-prospešných organizácií ČR) hodnotenie Spoľahlivá verejne prospešná organizácia.

 

Slávnostné odovzdanie

Ihneď po skončení akcie sme sa vydali aj so šekom na necelých stotisíc korún k zástupkyni Aliancie žien Gite Wilkonskej, aby sme výťažok, nielen za NaniNails, ale aj za vás všetkých, odovzdali. „Veľmi, moc Vám ďakujeme za Vašu iniciatívu. Musím povedať, že ste ma čiastkou naozaj zaskočili. Nikdy by som to neodhadla na tak peknú sumu.“ Uviedla s nadšením Eva Knapp, riaditeľka Aliancie žien s rakovinou prsníka.

A ja za seba veľmi ďakujem Aliancii žien za spoluprácu, budem sa tešiť na ďalšiu príležitosť, kedy budeme spoločne opäť pomáhať.  

p_ed_n_eku
  

ko_ka_nani                                                                                            

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.