Pigment Aurora – Efekt taký premenlivý, ako svetielkujúca polárna žiara!

Už ste si to všimli? Neexistuje snáď mesiac, kedy by nebol IN nejaký nový leštiaci pigment! Zabudnite ale na chromatické prášky – teraz všetko valcuje pigment Aurora!
Ako sa s ním pracuje? Ako ho nanášať a ako vyzerá na nechtoch? To všetko sa dočítate v článku, kde vám ponúknem aj niekoľko krásnych inšpirácií, tentoraz z Instagramu.

Pigment som poctivo vyskúšala na niekoľkých tipoch podkladov, aby som vám čo najlepšie priblížila, čo od neho môžete očakávať. Potom už bolo treba len urobiť pár fotiek a napísať tento text. Teraz sedím na terase, dosť fúka vietor a je pod mrakom. Toto nie je ideálne počasie ani na fotenie, ani na nanášanie pigmentu. Pri práci s ním som totiž doslova tŕpla, aby mi ho neodfúkol aj ten najjemnejší vánok! Prášku je v krabičke len troška a stačilo by, aby som kýchla, a polovica by ho bola preč: D. Som rada, že ten stres mám už za sebou:).

img_20170628_115514

Bola som ale ohromne natešená, čo sa s ním všetko dá vyrobiť, pretože internet ma každú hodinu zásoboval novými a novými fotkami práve s použitým pigmentom Aurora. Pri písaní článku navyše celú dobu premýšľam, kde sa vzal jeho názov. Ako prvé vás napadne polárna žiara – že by jeho lesk pripomínal meniace sa farby počas tohoto čarovného úkazu? To nechám posúdiť vás!

Pigment Aurora je zalešťovací, to znamená, že postup je rovnaký, ako pri ďalších takých pigmentoch. Návod nájdete nielen priamo pri produkte v našom e-shope, ale napríklad aj v článku“Ozdobte svoje nechty perleťovým leskom! Ako na to?” Ale verím, že ak čítate tento článok, leštiace pigmenty pre vás už dávno nie sú nič nové.

Na Aurore je zvláštne predovšetkým to, že výsledný efekt veľmi záleží na tom, aký farebný podklad pre ňu použijete. Na tmavom podklade vám vyčarí ohromnú zmenu, zatiaľ čo jemným, svetlým farbám pomôže až k éterickému lesku. Ja som ju vyskúšala na svetloružovej, tmavoružovej, pastelovo modrej, tyrkysovej a kráľovskej modrej. Úplne najviac sa mi páči na tyrkysovej, ale ja mám pre tyrkysovú slabosť. Ako sa páči vám?

img_20170627_115121Balenie prášku obsahuje 0,2 gramu pigmentu, čo sa môže zdať dosť málo. Ale jeho šupinky sú naozaj veľmi ľahučké a jemné a na jeden necht ho spotrebujete len veľmi málo. Je to podobné ako pri holografických pigmentoch. Stačí len trošičku pigmentu naniesť na aplikátor a postačí vám to na celý necht.

Vy už ste pigment vyskúšali? Ak áno, podeľte sa so mnou o svoje zážitky! Tiež by ma zaujímala ďalšia vec – ktorý z leštiacich trendov vám zatiaľ najviac prirástol k srdcu? Píšte do komentárov!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.