Novoročná výzva 4. diel: Neprávom zanedbávaná hnedá – farba krajiny aj horúcej kávy vám učaruje!

Ani hnedú na nechtoch často nevídame a ja si myslím, že je to obrovská škoda, pretože aj s touto, na prvý pohľad nenápadnou farbou, sa dá vyčarovať úplne úchvatná manikúra. Poďte sa so mnou presvedčiť v ďalšom diele našej novoročnej výzvy!

Hnedá nám môže pripadať ako naozaj všedná farba, pretože ju okolo seba vídame prakticky všade. V dnešnom diele vám chcem ukázať, že hnedá má veľa podôb a môže smelo konkurovať tým najobľúbenejším odtieňom, ktorými svoje nechty zvyčajne zdobíte. Hnedá je farbou zeme a ľudia, ktorí si hnedú obľúbili, sú často tvoriví, realistickí, dobrosrdeční a majú väčšinou jasno v tom, čo chcú alebo očakávajú. Ako sa hovorí, že niekto „stojí nohami na zemi“, tak u milovníkov hnedej to platí dvojnásobne. 🙂

Hnedá nie je vo svete oblečenia alebo doplnkov ničím neobvyklým, napriek tomu vám ako vždy dám aj pár tipov na to, ako sa manikúra v hnedých odtieňoch dá zladiť s outfitom.
abbcb368f63cff82e20dc006dcde575b

Jednoduché a šik

Jednofarebné nechty ocenia tie z vás, ktoré dávajú prednosť jednoduchosti a zložité zdobenie nie je ich šálkou kávy. Keď už je reč o káve, tmavé odtiene hnedej nám určite pripomenú tento obľúbený nápoj, je to tak? 🙂 Ku káve ako k motívu zdobenia sa však ešte dostaneme, zatiaľ si vychutnáme rôzne odtiene hnedej v celej ich paráde. Či už zvolíte tmavú čokoládovú, karamelovú alebo svetlejšiu nugátovú, priamo na vás dýchne pravá elegancia a štýl. Ktoré by predsa len zatúžili po malom zdobení, zlaté samolepiace pásky alebo kamienok bude vždy tou správnou voľbou.

Tip: Ešte nemáte žiadny hnedý odtieň gél laku? V obľúbenom rade NANI Coffee Freak možno nájdete ten svoj!

edea6adbfbdb0318aecebc1e607d25361301_icon_cross_and_chain_wrap_bracelet_brown_gold0000199080159_creole_k10244_br_z_rl_01

V hlavnej úlohe lesk a trblietky

Kto z vás si potrpí na trblietky, má istotu, že v kombinácii s hnedou budú takmer vždy vyzerať veľmi vkusne. Zvlášť skvele vyzerá zlaté glitrové zdobenie alebo už vyššie spomenuté zlaté samolepiace pásky podporujúce hrejivosť hnedých odtieňov. Nie je však nutné zostávať len pri zlatej, vhodný odtieň dooranžova hnedú potom naozaj rozpáli ako čokoládu s kúskami chilli. 🙂

Zaujímavosť: Viete, že popri koralovej je farbou roku 2019 tiež teplý odtieň medovo hnedej? Táto farba upokojuje, vyživuje, stimuluje a dodáva energiu, a to v závislosti od ďalších farieb, ktoré ju obklopujú. Veľmi obľúbená je tiež v interiéroch, pretože vnáša do našich domovov hĺbku, sofistikovanosť, ale predovšetkým tiež toľko potrebnú pohodu a pokoj.

014c37e7c336616fed52544d046f65053549175_1_104445_1

Manikúra nielen ku káve

Hnedá ponúka toľko možností na kombinovanie! Perfektne sa k nej hodí biela, čierna, šedá a celý rad odtieňov béžovej. Skvele sa tiež bude hodiť technika drag marble a ak chcete skúsiť niečo bláznivejšie, roztopašné šálky s kávou alebo nápisy sú to pravé! Nezabudnite tiež na matný finiš, ktorý môže zvyčajnú lesklú manikúru príjemne ozvláštniť.

pn9x5q_in00721_6710s_l1600

Dúfam, že sa vám dnešná čokoládovo-kávová inšpirácia páčila a že hnedú pri svojej budúcej manikúre tiež vyskúšate! Zatiaľ prajem veľa nápadov a jarnej pohody!

Zdroj: pinterest, instagram, polyvore, claires.com, ebay.com

Zdroj: pinterest, instagram, polyvore, claies.com, ebay.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.