Nové trendy odtiene lakov Color Line – Zamilujete si ich!

Milujete klasické laky na nechty? Máte ich doma celé krabice alebo police? Tak potom môžete rozšíriť svoju zbierku – práve nám na sklade pristáli nové odtiene radu Color Linektoré si nemôžete nechať ujsť! Teda ja som si ich ujsť nenechala – už ich mám niekoľko doma a tuším, že to tak nezostane na dlho a môj rad sa rozrastie. Preto vám ich môžem rovno predstaviť!

Staršiu, minuloročnú kolekciu pestrých letných farieb, tak doplnili trendy pastelové odtiene vo všetkých farbách. Mnoho z nich je jemne trblietavých, nebála by som sa povedať, že ide o ľahkú metalízu. Pribudli však aj laky, ktoré vašu manikúru efektne doplnia – laky plné trblietok! Nechýbajú ale ani výrazné odtiene zelenej (ktorá je mimochodom vraj tento rok trendy, ale nejako som si to nevšimla) alebo modré a hlavne červené.

Ja som si vybrala jemné odtiene ružovej a fialovej. A to hlavne preto, že výrazné farby mi v zbierke určite nechýbajú. Chcelo to konečne niečo viac ženského a nenápadného.

fotka1

Na fotke vidíte odtiene 66 (fialový) a 44 (ružový). Na všetkých nechtoch sú nanesené dve vrstvy laku. Fialový kryl ale o niečo lepšie, tam by stačila aj jedna vrstva. Ale poznáte to, proste to chcete mať dokonalé :). Ružová kryla trochu horšie, ale druhá vrstva to spoľahlivo opravila. Potom už stačilo nechať nechty poriadne zaschnúť. Pri prvej vrstve to bola rýchlovka. Ja som ale opatrná a po druhej vrstve som si radšej dala viac času. Viete, ako to býva – večer si nalakujete nechty, za hodinu idete spať a ráno sa akurát naštvete, keď máte na laku otlačený vzor z prikrývky. Pri mojej smole by som si lak pred fotením poškodila a mohla by som začať znova, takže som asi pol hodiny počkala. Potom som už mala pocit, že by to mohlo niečo vydržať:).

fotka3

Na nechty som nenanášala žiadny top, ale určite ho odporúčam. Vyskúšať môžete top predlžujúci životnosť laku  – tak vám manikúra nejakú dobu aj vydrží :). Na druhej ruke mám lak bez topu už týždeň, a poviem vám, že to nie je nič, čím by som sa mala chváliť :D.

img_20170626_155226

A ešte mám pre vás tip na záver! K tým dvom spomínaným odtieňom som si zaobstarala aj lak s ružovými trblietkami (číslo 101). Ak milujete trblietky ako ja, ale príde vám, že v laku sa vám ich nikdy nepodarí naniesť na necht toľko, koľko by ste chcela, použite hubku! Ja mám vo svojej nail artovej zásobe vždy hubky na make-up. Na tú naneste lak s trblietkami a nešetrite. Hubka bezfarebný lak vsiakne a na povrchu zostanú len lepkavé trblietky. Tie naklepkáte na necht a tadá – trblietky máte všade! A nemusíte trocháriť, pokojne to urobte ešte raz :).

Dajte mi vedieť, ako ste spokojné vy s týmto radom lakov!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.