NeoNail Star Glow – Trblietavé gél laky, z ktorých už nikdy nespustíte oči!

Je to tak, nadpis nepreháňa. Aj teraz, keď som sa pustila do písania, pred očami stále vidím tie farebné odlesky a testovacie slniečko mám stále po ruke, aby som sa mohla kochať ďalej. NeoNail proste vie, čo chceme, a nemá problém nám to dať. Trblietky! Hŕbu pestrofarebných trblietok! Rýchlo rozkliknite článok, nech vám ich môžem ukázať!

Vydanie nového radu Star Glow som starostlivo sledovala, a nemohla som sa dočkať, až ich budeme mať na Slovensku. NeoNail poňal ich uvedenie dosť megalomansky, a podľa obrázkov, ktoré mal všade vyvesené, som predpokladala, že to bude BOMBA. Potom sa ale začali na Facebooku objavovať fotky použitia na bežných manikúrách a tam môj záujem opadol – na fotkách mi totiž prišli nové gél laky len ako ďalšia tekutina s trochou neviditeľných trblietok. To už som bola naozaj zvedavá, ako budú vyzerať v skutočnosti.

Dva odtiene sa mi teraz dostali do rúk na testovanie. Ja som otvorila fľaštičku a – úplne sa mi zatajil dych. Doteraz nechápem, čo to v NeoNaile namiešali, že sa to tak nádherne leskne a blyští! Na nič som nečakala a bežala ich vyskúšať na slniečku.

Pretože všetky marketingové materiály predstavovali gél laky na tmavom podklade a ja som bola sklamaná z toho, ako vyzerajú na ostatných farbách, rozhodla som sa oba odtiene vyskúšať na rôznych podkladoch od bielej až po čiernu. A musím povedať, že si oba gél laky ďaleko lepšie vedú na tmavších podkladoch, ale na tých svetlejších – u mňa to bola konkrétne biela, žltá a levanduľová – vytvoria krásne odlesky, ktoré urobia najväčšiu parádu na dennom svetle.

Aj keď celý čas hovorím o trblietkách, tak lepšie označenie by bolo skôr „rôznofarebné metalické vločky“. Tiež ma prekvapilo, že keď som fľaštičku otvorila, prišlo mi, že sa vločky leskli inak, ako keď som ich naniesla na tip a vytvrdila v lampe. Ale to je možno tiež mojimi očami – dajte mi keď tak vedieť, či ste to mali podobne :). Možno to bolo tým denným svetlom, neviem.

Najväčší boj bol so zachytením efektu oboch farieb. Či už som skúšala rôzne uhly, rôzne farebné svetlá, rôzny jas alebo kontrast – nikdy sa mi nepodarilo zachytiť rovnaký efekt, ako som videla v skutočnosti. Je to jednoducho taká nádhera, že ju nemôže zachytiť žiadny objektív na svete! Pokúsila som sa aspoň o video, ale aj tak mám pocit, že vám neodovzdávam to najlepšie, čo šlo :).

videotogif_2017.11.08_14.08.12

Na finálnom vzorkovníku mám nakoniec vždy dve vrstvy gél lakov Star Glow. Jedna síce stačila, ale poznáte to – trblietok nie je nikdy dosť, a tak som tam musela pridať ešte jednu. Ak milujete trblietky, urobte to tiež, odporúčam!

Práca s gél lakmi Star Glow je super. Trblietok je v géle dosť, takže sa nemusíte báť, že by ste ich musela nejako loviť. Bohužiaľ si ale nemyslím, že by vám balenie vydržalo nejako dlho. Nie, že by bolo balenie malé, to nie. Len až ich budete mať v ruke, tak sa môžete spoľahnúť, že nimi budete chcieť natrieť všetko, čo uvidíte :).

Na záver pridávam pár inšpirácií priamo od NeoNailu, a to vrátane videa. A nebuďte smutné, ak vám na fotkách príde efekt „nič moc“. Na vlastné oči je to tisíckrát lepšie, než na fotke!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.