NeoNail Pastel Romance: Šesť odtieňov cukrovej vaty!

Poznáte ten pocit, keď sa zamilujete? Hlavu máte v oblakoch, motýle vám pred každou schôdzkou lietajú po bruchu, letmý dotyk od milovaného človeka vám dokáže na okamih zastaviť srdce… A na svet sa zrazu pozerá o niečo krajšie, keď máte na nose ružové okuliare. Presne také sú odtiene Pastel Romance – sú esenciou zamilovanosti!

V týchto ružových odtieňoch vidíte svet, keď vás ovládne zamilovanosť. Presne tak si to aspoň predstavovala poľská ikona módneho priemyslu – Kasia Sokołowska. Pre NeoNail pomohla vybrať a stvoriť šesť romantických ružových odtieňov vo farbách cukrovej vaty. Kasia má v Poľsku neoficiálny monopol na organizovanie väčšiny módnych prehliadok a jej meno je zárukou toho, že všetko na čo siahne, má predpoklad k úspechu.

A prečo som zvolila prirovnanie k cukrovej vate? Veď zamilovanosť je tak sladká! Pozrite sa na video, ako môžete jednotlivé odtiene používať. Perfektne vyzerajú samostatne a aj vo vzájomnej kombinácii. V galérii potom nájdete veľa inšpirácií na manikúru, kde sa odtiene z radu navzájom dopĺňajú a kombinujú a vždy to vyzerá skvele!

V rade gél lakov Pastel Romance sa aj názvy inšpirovali romantickou láskou vo všetkých svojich podobách. Farby nesú názvy ako First Date (Prvé rande), Gentle Kiss (Letmý bozk) alebo Passion Flame (Plameň vášne). Jednotlivé odtiene sa od seba líšia hlavne svojimi podtónmi. Kým First Date má nádych fialovej a máličko z našej palety cukrovej vaty vybočuje, Mood For Love má broskyňový podtón a Gentle Kiss je dokonca ľahko neónovo ružový. Najmenej nápadným je potom odtieň Sweet Coquette, ktorý je svetlučko ružový a skôr spadá do paletky nude odtieňov, ktoré sa hodia do každého nail-artu.

pink

Hovoríte si, že ružová manikúra môže byť dosť jednotvárna a nudná? Preklikajte si našu galériu a uvidíte, že sa budete tešiť na to, kedy niečo podobné vyskúšate na svojich nechtoch!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.