NeoNail Nude Stories – nadčasový príbeh o prirodzenej manikúre

Dnes vám budem rozprávať príbeh o prirodzenosti. A o rade gél lakov NeoNail Nude Stories, ktoré reagujú na dlhotrvajúci trend prirodzenej a elegantnej manikúry, ktorá pristane každej žene. Hovoríte si, že to nie je nič pre vás? Na konci článku budete mať úplne opačný názor, uvidíte!

nude_stories_2_w640O nesmrteľnosti a obľúbenosti pudrových (ak chcete, telových) odtieňov som už raz písala v článku “Pudrové odtiene sú stále IN!”. Článok je z roku 2015 (to letí!) A vidíte – za tú dobu sa vonkoncom nič nezmenilo! Telové odtiene sa nám nadobro usídlili v móde aj v dekoratívnej kozmetike. Tam si pekne hovejú ruka v ruke s trendom kontúrovania tváre, kde sa bez prirodzených odtieňov pleti nezaobídete. Telové odtiene dokážu podčiarknuť vašu prirodzenú krásu a zakryť nedostatky.

NeoNail ale dobu nezaspal. Už dávno sme sa mohli kochať jemnými pudrovými odtieňmi v kolekcii Milady. A súčasťou takmer každej série s pastelovými odtieňmi bol minimálne jeden, ktorý by sa dal označiť za „nude“. Ale to nám nestačilo! Preto v NeoNail namiešali presne také odtiene, ktoré sadnú každej z nás. Na výber tak máme zo siedmich rôznych telových farieb s variáciami podtónov, s ktorými sa dá naozaj čarovať!

Ak siahnete po niektorom z nich, vyberte si taký, ktorý zodpovedá tónu vašej pleti. Neberte to tak doslova, nevyberáme make-up. Ale je dobré poznať svoju farebnú typológiu. Teraz mám trochu déja vu, najskôr som vám to už niekedy radila – ale svoj typ spoznáte jednoducho podľa toho, či vám viac pristane zlato alebo striebro. Striebro = chladný podtón, zlato = teplý podtón. Gél laky s rovnakým podtónom vám potom pristanú najviac.

barevna_typologie_sk

A čo potom, keď už gél lak z radu Nude Stories máte doma? Teraz už môžete robiť úplne všetko! Telové farby sa dajú totiž kombinovať so všetkým. Ak máte rada extravagantný vzhľad, potom ich doplňte o vzory alebo zdobenie v sýtych a jasných farbách. Ak ste milovníčkou minimalizmu, môžete nechty ozdobiť maličkou bodkou alebo ich nechať len tak a pretrieť matným topom. Matný top telovým farbám obzvlášť pristane! A ak máte rady elegantný vzhľad, môžete siahnuť po zlatej alebo striebornej zdobiacej fólii.

Je jar, a tak by som vám k jemným telovým tónom odporučila výrazný farebný prvok, ktorý celkový vzhľad rozžiari. (Či už hovoríme o nechtoch alebo o vašom outfite.) Siahnuť môžete napríklad po svietivožltej kabelke, smaragdovo-zelenom náhrdelníku alebo jasnooranžovej blúzke. Uvidíte, že aj s jemnými farbami budete neprehliadnuteľná a napriek tomu elegantná a ženská!  

2018_05_15


Zdroje: 
http://kuko-lira.polyvore.com/

http://cyndispivey.com/

http://stylesbyjoey.polyvore.com/

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.