NeoNail Fall in Love: Esencia jesene v 9 nádherných odtieňoch

Že máte jesenné depresie? Nie je prečo! Jeseň je nádherné obdobie plné farieb, ktoré inokedy cez rok neuvidíte. Slniečko nám síce slabne, ale vďaka jeho intenzite si tak v prírode všimnete i odtiene, ktoré by ste v lete len prehliadli. A NeoNail to veľmi dobre vie! Preto vybral tie najkrajšie farby jesene, ktoré hocikedy len míňame, a dal im podobu – nový rad gél lakov Fall in Love si teraz môžete dopriať aj vy!

Všetkých 9 nových odtieňov si dnes predstavíme. Po vás ale teraz chcem takú maličkosť – zatvorte oči a predstavte si, ako ste videli jesenné mesiace očami vášho detského ja. Máte to? Ja si vybavím zhadzovanie gaštanov, skákanie do kopy zhrabaného lístia a hodiny výtvarnej výchovy, kde sme lepili koláže z farebných listov, ktoré sme našli na prechádzke. Aj teraz, v dospelosti, si na začiatku každej jesene vezmem prvý gaštan, ktorý nájdem na zemi, a schovám si ho. Nosím ho vo vrecku, počas zimy ho žmolím v ruke a pripomínam si tak tie posledné teplé dni babieho leta. Moje spomienky tak majú hrejivo žlto-oranžovú farbu.

filsk

Práve teplé tóny sa zrejme vybavia každej z vás – teda ak nemá záľubu v sychravej a daždivej jeseni :). Rovnako tak tomu je aj v novom rade gél lakov NeoNail Fall in Love. Všetky tóny sú hrejivé a vyvolávajú v duši pokoj a pohodu. Určite nám medzi nimi nesmie chýbať práve to opadané lístie, ktoré reprezentujú odtiene Salty Caramel a Hazelnut Butter, aj keď podľa názvu evokujú skôr chute na sladké – a ja slaný karamel milujem! Úspešne im sekunduje teplý žltý odtieň, ktorý sa ale drží svojho pôvodu – Autumn Sun, teda „jesenné slnko“.

Ďalšiu spomienku z detstva mám na nádherné psie víno, ktoré sa nám plazilo po priečke na záhrade. Na jeseň začalo meniť farbu do krásnej červenej. Keď na prechádzke parkom nájdete na zemi výnimočný červený list, nejde inak, než zastaviť sa a tou farbou sa chvíľu kochať. Na vašich nechtoch ale bude vyzerať rovnako úchvatne odtieň Seductive Red. Je to podmanivá farba, ku ktorej sa upnú nejedny oči.

Zelená ale z prírody len tak nezmizne – len zmení tón a dáva si pozor, aby nenarušila jesennú prehliadku farieb. Keď sa pozorne rozhliadnete, nájdete ju napríklad v machu a tráve, ktorá sa už teší, až ju prikryje zimná pokrývka. Tóny Bottle Green a Unripe Olives sú presne tie, ktoré dodajú vašej manikúre charakter a ľahké mystično. Kedy inokedy si dopriať temno zelené tóny, keď nie práve na jeseň?

Ostatné odtiene – napríklad Classy Blue a svetlý Creamy Latte nám už len pomáhajú dotvárať celkovú jesennú náladu. Gél lak s názvom Rainy Evening hovorí sám za seba – po babom lete prichádzajú tie príjemné chvíle, kedy sa namiesto behania po vonku radšej schováte doma a užívate si to schválené ničnerobenie. Ak sa vám taká chvíľka ničnerobenia počas nasledujúcich dní naskytne, užite si ju, ako to len pôjde. A napríklad dajte šancu novým odtieňom z radu Fall in Love, ktoré vašu jesennú náladu dotiahnu k dokonalosti.

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.