Nechty, ktoré neprekážajú – užite si lyžovačku s krátkou manikúrou!

Zima je v plnom prúde a veľa z vás sa už určite teší na hory, je to tak? 😉 Možno si ale práve taktiež lámete hlavu nad tým, ako svoju perfektnú manikúru spojiť so športovým vyžitím, aby vám po celodennom vyčíňaní na rukách nezostali len olámané pahýle. Netreba si robiť ďalej starosti, nebola by som to ja, aby som pre vás nemala pár super nápadov!
Ak ste si doteraz mysleli, že krásne nechty = dlhé nechty, rada vás vyvediem z omylu. Sú medzi nami také, ktoré zbožňujú dokonalú manikúru, ale z nejakého dôvodu si nemôžu dovoliť nosiť dlhé nechty – či už je to kvôli práci, športu, koníčkom alebo skrátka istému nepohodliu, ktoré so sebou môžu dlhšie nechty priniesť. No, a pretože je čas obľúbených zimných radovánok na horách, hneď mi napadlo, že v rukaviciach dlhé pazúriky môžu celkom prekážať.

A ešte tu máme jednu dilemu! Priznajte samy, na svahu dlhé nechty prekážajú, ale akonáhle zhodíte vrstvy otepľovačiek, chcete potom večer na chate naozaj žiariť! Čo teraz s tým?
Ide toto všetko nejako skĺbiť? Ide! Poďme sa na to spoločne pozrieť!

Veľa muziky vyčarujete pomocou samolepiacich pások, ktoré aj na menšom priestore dokážu vytvoriť naozajstnú parádu. Výhodou je, že ich zoženiete v akomkoľvek odtieni a vyzerajú skvele nielen v kombinácii s jemnými pastelovými tónmi, ale aj s odvážnejšími sýtymi farbami.

Ďalším vďačným tipom na zdobenie sú obľúbené bodky. Pri bodkovaní je veľkou výhodou to, že sa so zdobením môžete naozaj vyhrať a poradia si s ním aj úplné začiatočníčky. Či už sa rozhodnete pre roztomilé motívy, kedy vaše nechty budú pripomínať mäkké pyžamko, alebo zvolíte elegantné a trblietavé vzory, s bodkami skrátka nikdy nešliapnete vedľa.

Na svoje si prídu aj milovníčky nestarnúcej francúzskej manikúry a obdivovateľky pastelových tónov. Práve táto úprava nechtov vyzerá skvele ako na dlhých, tak aj na krátkych nechtoch, čo poviete? No a či patríte medzi tie, ktoré rady zdobia, doprajte svojim nechtom ako čerešničku na torte nejaký ten kamienok!

Máte rady nežné kvetinové motívy? Nemusíte sa vydávať v závejoch do hlbokého lesa, aby ste našla dvanásť mesiačikov, ktorí by vám v zime vykúzlili fialky! Vezmite si so sebou do zimy kúsok rozkvitajúcej jarnej prírody, možno vás kvetinové nechty nakoniec zahrejú viac ako rukavice. 🙂

Rozhodne nemôžeme vynechať pečiatkovú metódu! Aj na krátkych nechtoch vyniknú všelijaké vzory, čo skúsiť chladnejšie pastelové odtiene?

Ak pre vás boli predchádzajúce nápady málo farebné, inšpirujte sa a vyskúšajte multichromatické zdobenie alebo chameleón, dozdobte nechty holografickými trblietkami, alebo použite niektorý z gél lakov Star Glow a na nechtoch tak smelo môžete priniesť do stredoeurópskych končín trochu polárnej žiary. 🙂

Tak čo, milé dámy, vyskúšate tentoraz kratšie nechty alebo sa svojich dlhých nevzdáte za žiadnu cenu? Posielajte mi svoje nápady a inšpirácie na Facebook, aby som vedela, aká manikúra vás zdobí v tomto chladnom období! Budem sa tešiť na vaše výtvory, zatiaľ prajem veľa vydareného zdobenia a veľa snehu na svahu!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.