NANI depilačná sada Rustical? To je váš splnený sen o hladkej pokožke!

Pýtate sa, čo je nové? Predsa dizajnová krabica vystlaná okrasnou voňavou slamou! A čo sa v nej skrýva? Je to váš splnený sen o hebkej pokožke aj niekoľko týždňov po holení! Už to nie sú iba sady na modelovanie nechtov, ktoré vám uľahčia začiatky so skrášľovaním seba samej. Tentoraz tu máme sadu depilačných výrobkov a príslušenstvo za atraktívnu cenu a v nádhernom balení! Prezradím vám, čo v balíčku nájdete, na čo vlastne všetko slúži aj ako má samotná depilácia prebiehať, aby bola rýchla, bezpečná a dlhotrvajúca. Na nič nečakajte a pustite sa do čítania!

Čo všetko obsahuje NANI depilačná sada Rustical?

3538192304926000092

Je toho viac než dosť, čo všetko krásna darčeková krabička ukrýva, takže si to vezmeme pekne poporiadku a rovno vám prezradím, čo je na čo dobré.

Ustlané na slamovom podklade má:

Lavosept roztok na dezinfekciu kože, ktorý vám poslúži ešte pred samotnou depiláciou. Nikto nechce, aby ste po zákroku mala problémy s vyrážkami alebo bojovala s dlhodobým podráždením kože. Pokožku si umyjete a potom sa koža musí vydezinfikovať. Odstránite tak všetky možné baktérie, nečistoty a vyhnete sa akýmkoľvek komplikáciám.

Arcocere ohrievač depilačného vosku Deppy 070 je hlavným a nevyhnutným pomocníkom počas celej depilácie. Jedná sa o akési ľahké oválne puzdro s prípojkou ku zdroju napájania. Dovnútra ako uliaty padne ktorýkoľvek depilačný Roll On vosk z našej ponuky. Akonáhle je vosk v ohrievači, stačí zapojiť prístroj do elektriky a počkať kým nebude vosk tekutý (čo zaberie cca 20 – 30 minút, to je akurát dosť času na umytie a dezinfekciu nôžok či inej časti tela, ktorú sa práve chystáte depilovať).

Dva Arcocere depilačné vosky Roll On. Jeden s vôňou aloe vera, druhý s vôňou arganového oleja. Obe vône sú jemné, príjemné, pripomínajúce prírodu. Pred prvým nahriatím vosku odstránite z rolovacieho valčeka ochranný papierik. Po nahriatí valčekom len prejdete po pokožke, na ktorej vám zostane lepkavý vosk. Hoci sa vám môže zdať, že je vosk veľmi horúci, keď ho máte prvýkrát v rukách, nemusíte sa báť. Zdanie klame a nanášanie vosku je veľmi príjemná záležitosť.To menej príjemné vás čaká až pri depilačných pásikoch.
4321946931543868896

Arcocere olejček po depilácii s vôňou arganového oleja pomôže dodať vašej pokožke živiny, po zákroku ju upokojiť a čo je dôležité – odstráni posledné zvyšky vosku. Samy zistíte, že je to úplne nenahraditeľný pomocník, pretože obzvlášť v začiatkoch budete mať vosk všade – na rukách, ohrievači, samotnom Roll On vosku – jednoducho všade. 🙂

100 depilačných pásikov, bez ktorých by to celé ani nebolo možné. Potom, ako nanesiete rozohriaty vosk na kožu, aplikujete depilačné pásiky. Treba ich trochu pohladiť, aby správne priľnuli k vosku. Tiež nesmiete zabudnúť na vynechanie cca 1 cm pri spodnom okraji pásika. Za ten totiž po pár sekundách, kým sa budete psychicky pripravovať na odtrhnutie, prudko šklbnete. Nádych, výdych. A chĺpky sú preč. 😉

Návod, ako na depiláciu – prehľadný, jednoduchý, s niekoľkými tipmi a radami. S ním depiláciu zvládne každá z vás, aj úplné začiatočníčky, takže nemáte sa čoho obávať!
navod1

Bolí to veľmi? Aké sú pre a proti?

Otázka bolesti sa pri depilácii veľmi rozoberá. Z osobnej skúsenosti môžem povedať, že ma oveľa viac „bolelo“ obdobie asi 2 týždňov, počas ktorého som musela čakať, kým nebudú chĺpky dostatočne dlhé na depiláciu (jedná sa o dĺžku minimálne 5 mm, samozrejme čím dlhšie, tým lepšie sa potom depilujú).

V konečnom dôsledku to nebolí ani zďaleka tak veľmi, ako som čakala. S trhnutím to trochu páli a potom už je po všetkom. Horšie je podpazušie a okolie intímnych oblastí. To už musíte odtrhnutie rozdýchavať o niečo dlhšie. Prežiť sa to ale dá.

Veľké pre?

Hladké nohy vydržia naozaj dlho. Po prvej depilácii treba akciu zopakovať asi za 3 týždne, potom už postačí aj raz za 5 týždňov. Chĺpky navyše časom rednú, pretože korienkové lôžka slabnú a vytrácajú sa. Čo to znamená? Bude ich vyrastať čoraz menej. 🙂

Veľké proti?

Vždy pred depiláciou je nutné, aby mali chĺpky dostatočnú dĺžku, inak ich vosk neodstráni. To znamená vydržať +/- týždeň s jemným porastom. Pravda, týždne s úplne hladkou pokožkou ľahko prevážia ten týždeň, kedy už oholenie nie je ideálne. Poznám ale veľa slečien, ktoré to jednoducho nevydržia a siahnu radšej po žiletke.

Depilácia je absolútne na nezaplatenie cez chladnejšie mesiace. Začnite s depiláciou po letných prázdninách, počas zimy si pokožka zvykne a ďalšie leto už nebudete žiletku potrebovať. Nohy si cez prázdniny depilujete dvakrát a bude pokoj.

Chcete vedieť niečo viac o aplikácii a priebehu depilácie? Mám pre vás super článok! Nielenže je tam celý postup krok za krokom, ale hlavne vás pobaví odľahčený tón článku, ktorý vám na celú procedúru poskytne príjemný nadhľad. 😉

Malý tip na záver

Ako už bolo spomenuté NANI depilačná sada Rustical má krásne darčekové balenie, takže ju odporúčam dať napríklad kamarátke, či niekomu z rodiny. Nielenže ich to veľmi poteší, ale aj vy sama si potom môžete sadu z času na čas požičať. Zabijete tak dve muchy jednou ranou a to s krásne hladkou pokožkou!

Užite si leto, vytiahnite sukne aj šaty zo skrine a ukážte svetu svoje jemné nôžky!
2017_07_10

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.