Najbizarnejšie nechty v roku 2019 – Toto niekto nosí na rukách?

Nemá cenu zapierať, je to presne tak, ako si myslíte. S posledným úderom zvona silvestrovskej polnoci sa už začínam tešiť na ten nasledujúci a premýšľam nad tým, akú znášku hrôzostrašných nechtov vám opäť prinesiem. Každý rok mi ale rovnako v hlave vŕta červíček pochybnosti: urodí sa toho dostatok? Budeme sa mať nad čím pobaviť? Nestane sa náhodou niečo, čo donúti všetky ženy venovať sa len a výhradne dokonalému nail-artu a vyhýbať sa bizarnostiam? Nie. Tento rok nie.

V úvode článku mi dovoľte zaželať vám krásny a úspešný Nový rok! Verím, že sviatky máte šťastne za sebou, stres ste hodili za hlavu a teraz sa už môžete len baviť. Čo sa na poli toho najšialenejšieho nail-artu vo svete udialo?

Toto by nemal nikto vidieť!

Mám také tri škatuľky, do ktorých si všetky tie výtvory zaraďujem. Prvá je škatuľka „Hanbím sa za vás“. V takejto skupinke sú nechty, ktoré boli možno tvorené s dobrým úmyslom, ale nepodarili sa. Alebo nechty, ktoré možno vyzerali ako-tak, keď boli urobené, ale to vzal čas. Alebo… Alebo sa nimi chváli niekto, komu jednoducho chýba súdnosť. Ale to by sa asi dalo povedať o každých, ktoré sa tu v galérii vyskytnú. No skrátka, posúďte samy. Vyšli by ste s týmto do ulíc? Nemyslím si.

Pokiaľ si ešte nechcete vypichnúť oči, môžete sa skúsiť pripojiť do medzinárodnej skupiny na Facebooku s menom „That’s it, I’m nail shaming”.

Toto bol zlý nápad

Druhou škatuľkou sú nechty, ktoré sú prosto a jednoducho len zlý nápad. A tento nápad tiež zle skončil. Čo iné by sa dalo čakať, že? Hrdinom tejto zmesi fotiek sú pre mňa Oreo nechty. Ako na to? Rozdrobíte sušienky Oreo, zamiešate do gélu a nanášate. Mňamózne nechtíky sú na svete! Teraz už stačí len „omliekovat” a… budete mať odporné nechty vyplákané v mlieku. Keď už sme pri tých nechtoch v jedle a jedle v nechtoch – zachytili ste tento rok trend „čo všetko sa dá vyrobiť alebo opraviť so sáčkom ramen rezancov”? Populárna YouTube hviezda, Jenna Marbles, sa do toho oprela a aj cez svoje znechutenie si z rezancov vymodelovala nové nechty. Ako sa jej to podarilo zistíte na jej kanále (video je v angličtine, ale ak angličtinu nestíhate, tu vám to tak vadiť nebude). Spojler alert: Holografický lak na nechty našťastie všetko zachráni.

Toto je zlý a navyše nechutný nápad…

…Ale našťastie bezchybne spracovaný. Vlani som v článku spomínala veľa prác zo salónu Nail Sunny. Stále netuším, kam na svoje nápady chodí. Isté ale je, že nové nápady chrlí ďalej. Na Instagrame jej to tak zaisťuje zástupy nových a nových sledujúcich. A samozrejme inšpiruje ostatných, ktorí sa na nechutnom a bizarnom trende radi priživia. Tento rok sa môžeme pokochať praktickou zásobou ušných tyčiniek, strategickou zásobou whiskey na horšie časy alebo roztomilou detskou ručičkou objímajúcou mamičkin prstík. Nie ten naozajstný prstík. Desivý umelý prst vyrastajúci jej z nechta. Na upokojenie pridávam aj dnešnú ponuku sushi, ale nenechajte ho tam príliš dlho, aby vám na nechtoch nevypučala pleseň. Túto ani antimykotická vodička nezničí!

Dochádzajú mi slová

Tak čo, máte dosť? Mne osobne už zásuvky došli. Ale pre tie z vás, ktoré to vydržali až sem, tu mám borca nakoniec. Moja milá grafička s nepoškrvnenou mysľou si dokonca v prvej chvíli myslela, že je to zmrzlina. Vy ale viete, že nie je. Mimochodom – neviete, kde sa dá zohnať toto zdobenie, čo vyzerá ako mak? Krásny Nový rok!

bizarre_nail_art_condon_on_nail_1_

Zdroje:

https://www.dailymail.co.uk/

https://www.buzzfeed.com

www.reddit.com

https://www.thesun.co.uk

https://www.dazeddigital.com

https://www.instagram.com/nail_sunny

https://www.instagram.com/charlesmblow/

https://www.instagram.com/p/BhKCtcJgUt9/

https://www.instagram.com/manpreet9521/

http://www.emilylouiseperry.com/

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.