More možností i odtieňov: Je tu veľká letná inšpirácia!

Zopár letne ladených inšpirácií už tento blog zažil, ale čas letí, napokon rovnako ako toto leto letia žiarivé farby! Milujete neónové odtiene a živé farby plné energie? Potom sa tešte, pretože som pre vás nachystala veľkú zásobu skvostnej letnej manikúry! Kým sa k nej ale dostaneme, povieme si, prečo sa vlastne neónové farby tak hodia k letu. Tiež vám poradím, aké sú najobľúbenejšie farebné kombinácie a štýly zdobenia za použitia neónových gélov, gél lakov alebo aj lakov. Pohodlne sa usaďte, vezmite do ruky pilník (nech hneď s koncom článku môžete začať s nejakým žiarivým nailartom) a pustite sa do čítania!

Letná manikúra sa samozrejme neobmedzuje iba na neónové farby. Všeobecne fičí hlavne to najvýraznejšie, čo vo svojej zbierke gélov a lakov nájdete. Veľmi obľúbený je fosforeskujúci efekt a trblietky alebo leštiace pigmenty.

Letný nail art už som na blogu niekoľkokrát riešila, ale vždy sa k nemu rada vraciam, pretože dovolenkového nail artu nie je nikdy dosť! Chcete sa pokochať galériami predchádzajúcich článkov? Stačí si vybrať! 

Prečo? Prečo jemné jarné pastelové odtiene strieda s príchodom tepla osviežujúca neónová záplava? Je to jednoduché! Naše nechtové preferencie odzrkadľujú vonkajšie počasie. S prázdninami očakávate slnko, vodu, výlety, dovolenku, krátke sukne, topy na ramienka, ale hlavne zábavu, pohodu i slobodu (hoci len počas dvoch týždňov vašej dlho očakávanej dovolenky). Žiarivý nail art toto všetko symbolizuje! Už len pohľad na tie veselé farby do vás vleje energiu na všetky dobrodružstvá, ktoré vás cez leto čakajú. A to je presne to, čo chceme!

Aké zvoliť kombinácie a druhy zdobenia? Letné odtiene bývajú už samy o sebe výrazné. Nie je preto problém ponechať ich obyčajné, jednofarebné. Pokiaľ máte pekný tvar nechtov a rovnomernú vrstvu gélu na nechtoch, potom to k dokonalosti postačí.

Super je tiež kombinácia viacerých odtieňov v ombré prechode. Tá jednoducho nesklame. Nemusíte sa báť použiť trochu trblietok na doplnenie, alebo jeden z prstov urobiť pastelový kontrastne k ostatným (nie je pekné, že na jar pastely zvýrazníte jedným neónom a teraz je to naopak?). 

A slová na záver? Však už ma poznáte. „Záleží len a len na vás, aký štýl si zvolíte.“

Dúfam, že nechtíky už máte krásne opilníkované a vytvarované. Galériu prehliadnutú do poslednej bodky a tak vám nezostáva nič iné, než sa inšpirovať a pustiť sa do práce! Nech sa vám darí s vašou manikúrou, rovnako ako s akýmikoľvek letnými plánmi a užívajte si prázdniny!

Zdroj obrázkov: pinterest.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.