Jesenná inšpirácia pre najkrajšie nechty!

Neónovým nechtom odzvonilo, prišiel čas na dokonalú jesennú manikúru! Pripravila som pre vás niekoľko nechtových designov, ktoré rozhodne musíte vyskúšať, tak si ich poďte so mnou pozrieť!

Motív listov

Čo sa vám vybaví, keď sa povie jeseň? Mne skvostne zafarbené listy, ktoré hrajú všetkými teplými odtieňmi, ktoré sa dokonale hodia pre jesennú manikúru. Listy môžete na necht nakresliť pomocou precízneho štetca, otlačiť pomocou pečiatkovej metódy alebo jednoducho nalepiť pomocou vodolepky alebo samolepky. Nižšie som pre vás vybrala niekoľko fotografií s rôznymi farebnými kombináciami, ktoré budú s listami perfektne ladiť!

aut1

Jesenná škála farieb

Na rýchlu jesennú manikúru vám bude stačiť len niekoľko farbičiek v jesenných tónoch, ktoré môžete medzi sebou na prstoch ľubovoľne kombinovať. Za mňa môžem odporučiť perfektný vínový odtieň Old Love, dokonalo horčicovú farbu Hopeful alebo tmavšiu, hnedú farbičku Almond Praline. Ak milujete trblietavé farby, tak sa nezabudnite pozrieť ani na dokonalo trblietavú farbičku Satin Nougat, ktorá má dokonalo medené odlesky.

aut2

Moderný Fine Lines

Určite ste už videli tzv. Fine Lines design. Ide o veľmi jednoduchú, decentnú, ale krásnu manikúru pomocou podkladovej farby a následne zaoblených línií inej farby alebo farieb. Táto metóda sa dá aplikovať počas všetkých ročných období, ale použitím tých správnych farbičiek vykúzlite dokonalo elegantnú jesennú manikúru. Tento design je vhodný pre tie z vás, ktoré si nepotrpíte na konkrétne motívy, ale veríte, že v jednoduchosti je skrátka krása. Vybrala som pre vás pár motívov, ktorými sa môžete nechať inšpirovať, ale za seba odporúčame farbičky ako Green Camouflage, Spanish Orange, Cold Mauve alebo Walk of Fame.

aut3
ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.