Inšpirujte sa: Vianočné zdobenie s NaniNails

 

Chcete sa inšpirovať na tú najkrajšiu vianočnú manikúru? Vytvorili sme pre vás fotonávod na niekoľko jednoduchých zdobení nechta, ktoré zvládnete hravo sama doma s produktami NaniNails!


vanocnizdobeni_tipy_min


Hľadáte ozdôbky, ktoré nie sú časovo náročné a zvládnete ich aj na svojich nechtoch? Pozrite sa na naše tri varianty zdobení nechta, ku ktorým sme pre vás vytvorili fotonávod, vďaka ktorému budete mať tú najkrajšiu vianočnú manikúru.


Trblietavý vianočný stromček


stromecek_postup_min


Čo tak obzvláštniť svoju manikúru krásnym stromčekom vytvoreným z kamienkov? Na toto ozdobenie nechta nepotrebujete žiadne maliarske nadanie ani stovky produktov. Vytvorili sme pre vás jednoduchý návod ako môžete takýto stromček docieliť.


  • Pri všetkých zdobeniach nechta začnite klasickou manikúrou a prípravou nechta – klasicky naneste prep, primer a podkladovú bázu. Ako základ na toto ozdobenie nám poslúži biely gél lak Snowflake, pri ktorom nanesieme jednu vrstvu a vytvrdíme v UV/LED lampe  60 sekúnd.
  • Potom si vezmeme zlatý trblietavý gél lak, my sme použili odtieň Princess Dress a tenkým štetčekom na zdobenie nakreslíme tvar trojuholníka, ktorý nám poslúži ako vodiaci základ na stromček – ten opäť vytvrdíme v lampe. 
  • Ďalej na vytvrdený trojuholník nanesieme glue gél, ktorý zaistí to, že nám kamienky na nechte budú držať a nebudú odpadávať.
  • Teraz už len stačí pomocou silikónového aplikátora zdobenia naniesť rôzne farby a veľkosti kamienkov. Akonáhle budeme mať zaplnený celý stromček kamienkami alebo kaviárom, vytvrdíme v lampe.
  • Okolo stromčeku tak nanesieme na bielu plochu záverečný top, do ktorého ešte môžeme umiestniť hviezdičku ku stromčeku a opäť vytvrdíme. Na väčšiu výdrž môžeme hviezdičku pripevniť až na záver opäť pomocou glue gélu.

Zamrznutá vločka


vlocka_postup_min

  • Na necht nanesieme ideálne modrú podkladovú farbičku.
  • Po vytvrdení zotrieme výpotok, aby nebol lepivý.
  • Pomocou zdobiacej sondybieleho UV gélu si predkreslíme bodky, z ktorých spojením vytvoríme vločku. Bodky urobíme najskôr do kríža a potom diagonálne. Spojíme ich opäť pomocou zdobiaceho štetčeka smerom zo stredu von. Vločku vytvrdíme v lampe.
  • Na celý necht nanesieme matný finish, do ktorého okolo vločky nanesieme niekoľko najmenších guľôčok ozdobného kaviáru, ktorý má symbolizovať trblietavý sneh. Necht opäť vytvrdíme.
  • Vločku môžeme nechať tak alebo ju môžete tak ako my, dozdobiť kamienkami na ľadový efekt – opäť sme použili glue gél, ktorý sme naniesli len na prvotné ‘‘bodky‘‘ vo vločke a naniesli na ne kamienky. Stačí už len vytvrdiť v lampe a máte hotovo.

Svetrový efekt


svetr_postup_min

Svetrový efekt je náš obľúbený! Je neskutočne rýchly, krásny a zvládnete ho s minimom vecí a akýmkoľvek odtieňom. Všetko čo potrebujete je len (okrem podkladovej bázy a matného topu) len farebný gél lak, tenký štetček a transparentný akrylový púder.

  • Na pripravený necht nanesieme ľubovoľnú farbičku v podobe gél laku a vytvrdíme v lampe.
  • Potom na celý necht nanesieme matný finish a opäť vytvrdíme. Od teraz budeme len tvoriť!
  • Vezmeme si zdobiaci štetček a namočíme ho do rovnakej farbičky, ktorú sme použili ako podkladový odtieň. Inšpirácii sa medze nekladú.
  • Každopádne my sme si nakreslili po celej dĺžke nechta dva rady čiarok, ktoré sme potom medzi sebou prepojili. Okolo týchto čiar pridáme ešte ďalšie podlhovasté čiary a na bok nechta kratšie čiary. Môžete vytvoriť akékoľvek svetrové zdobenie nechta, aké len budete chcieť.
  • Akonáhle budete s výsledkami spokojná, celý design posypeme čírym akrylovým púdrom, poprípade bielym. Svetrový efekt je tak hotový a už nie je potrebné motív vytvrdiť v lampe, pretože o jeho ‘‘vytvrdenie‘‘ sa postará práve akryl.

 


Tak čo na toto zdobenie nechta hovoríte? Vyskúšate? Ak áno, nezabudnite vašu manikúru zdieľať a označovať náš IG profil @naninailssk. Tie najlepšie nechtíky radi prezdieľame do našich stories!

proklik_cz



Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.