Halloweenske nechty: Stav na ozdôbky

Kto by nechcel mať krásne nechty pri najrôznejších príležitostiach? Našou obľúbenou tématikou je Halloween, vďaka ktorému môžete s nechtovou kozmetikou experimentovať bez zábran! Pozrite sa na tohtoročnú inšpiráciu, akým spôsobom si môžete manikúru ozdobiť aj vy!

 

 



Vodolepky s rôznou tématikou

 

Asi najrýchlejší a najefektívnejší spôsob zdobenia nechtov docielite pomocou vodolepiek. Pri Halloweene máte výhodu, že sa nachádza zrovna uprostred jesene. Ak si nepotrpíte na krvavé alebo hrôzostrašné maľovanie, môžete tak svoje nechty skombinovať s krásnymi jesennými ozdôbkami.

Vytvorila som pre vás malú inšpiráciu. Môžete vidieť ako vyzerajú naše vodolepky na rôznych podkladoch. Vyberať môžete z minimalistických vodolepiek, strašidelných alebo vyložene jesenných. Upustite uzdu svojej fantázie a ozdobte si nechty presne podľa svojho vkusu! Pozrite sa na vodolepky č. 151,152, 153 alebo 123. Ako podklad som následne použila gél laky v odtieňoch Spanish Orange, Dream Winter NightHeart.

vodolepky_mutace



Nebojte sa vyskúšať pečiatku!

Pečiatková metóda je ideálna pre tie z vás, ktorým sa páčia krásne maľované nechty, ale nekamarátite sa so zdobiacim štetčekom a na zložitejšie kresby si skrátka netrúfate. V našom sortimente nájdete rovno dve pečiatkové doštičky s halloweenskou tématikou (č. 28 a  č. 29 ), na ktorých nájdete veľké množstvo motívov a vzorov, ktorými môžete skrášliť svoju strašidelnú manikúru.

K tejto metóde vám okrem doštičky stačí dokúpiť len pečiatku so špeciálnym pečiatkovacím lakom, ktorý je dostupný rovno v desiatich odtieňoch.

razitka_mutace



Extravagantné ozdôbky

Novinkou na tento rok strašidelnej manikúry sú veľmi odvážne ozdôbky, ktoré by pre niekoho mohli byť príliš veľkým statusom. Poďte sa  so mnou na ne pozrieť!

  • Kašmírový prášok Velvet – ide o miniatúrne chĺpky, ktoré vám na nechtoch urobia efekt príjemného kašmírového svetra. Ja som na tip naniesla len podkladovú farbičku, ktorú  som vytvrdila a následne na ňu naniesla bezvýpotkový Finish. Pred vytvrdením som tip doslova posypala velvet ozdôbkami a dala vytvrdiť na 60 sekúnd do UV/LED lampy. Ozdôbky si zaobstaráte aj v niekoľkých odtieňoch. Ja som použila krvavý odtieň 21.
  • Glitre – ideálne ak milujete čierne nechty, ktoré chcete ozvláštniť štýlom a lá Veľký Gatsby. Vybrala som pre vás čierne glitre s úžasnými odleskami, vďaka ktorým budete na každej halloweenskej párty nepriehľadnuteľná.
  • Fluffy babuľky – ak ste ešte nepočuli o našich Fluffy ozdôbkach, budete určite prekvapené. Ide o sériu magnetických bambuliek na nechty, ktoré môžu byť pre niekoho až moc extravagantné. Keď nie na Halloween, tak kedy inokedy? Nebojte sa experimentovať! Stačí pomocou Glue gélu pripevniť k nechtu magnet, na ktorý pomocou druhého magnetu bambulku ľahko pripevníte, aj dáte preč. Vyberať môžete z niekoľkých veľkostí aj farieb, tak čo na ne hovoríte?


odvazne_zdobeni_mutace


 

proklik_cz

ko_ka_nani

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.