Halloweenske nechty: Ako na ne?

Halloween ako keltský sviatok každým rokom preniká stále viac aj do našich domácností. A najmä preto prišiel čas nielen na perfektnú strašidelnú výzdobu, ale aj na dokonalé halloweenske nechty!

Vedeli ste, že …

Halloween vznikol už v dobách pred naším letopočtom a oslavuje sa 31. októbra. Tento dátum symbolizoval hranicu medzi letným a zimným obdobím. Pre Keltov to bolo obdobie, kedy sa ‘‘stiera hranica medzi svetom živých a mŕtvych‘‘. A preto si v tomto období stavali napríklad oltáre zo zvieracích lebiek, ktoré poznáme dnes, rozšírili sa k nám z Írska, nie je to teda len americký sviatok, ako sa množstvo ľudí domnieva. 


Halloweenska manikúra

Neviete si rady alebo hľadáte inšpiráciu pre strašidelnú aj decentnú halloweensku manikúru? Tak to ste na správnej adrese. Pripravila som pre vás hneď niekoľko zaujímavých ozdôbok, ku ktorým som pripojila aj návod ako si ich môžete vytvoriť. Tak ideme na to!

do_blogu

Spider gel

Nechty posiate pavučinami? Pre nás žiadny problém! Vyskúšajte spider gel, vďaka ktorému sa vám podarí na nechtoch vytvoriť tie najkrajšie a najtenšie pavučiny. Bude vám k tomu stačiť len gél a zdobiaca sonda, vďaka ktorej ozdôbky vytvoríte, ale pokiaľ nemáte sondu, môžete použiť aj tenký štetec alebo pomarančové drievko. 

Aplikujte malé množstvo Spider gélu na štetec alebo sondu a dotknite sa nechtu v bode, v ktorom chcete začať. Vo vzduchu si nastavte smer a uhol, ktorým chcete líniu viesť. Po ukončení línie sa dotknite nechtu v druhom bode. Opakujte až do dosiahnutia požadovaného obrazca. Spider gél môžete aplikovať na farebný gél, gél lak alebo akryl. Nakoniec ho nechajte vytvrdiť v UV/LED lampe na 30-60 sekúnd a nakoniec zafixujte finishom


Halloweenske vodolepky

Skúšali ste niekedy vodolepky? Pokiaľ áno, tak sa pozrite na naše najnovšie halloweenske motívy, v ktorých nájdete pavučiny, dyne, ale aj netopierov alebo roztomilých duchov! A pokiaľ nie, tak sa pozrite na naše najnovšie video, v ktorom ukazujeme ako môžete za sekundu dodať svojej halloweenskej manikúre tú správnu náladu práve vďaka vodolepkám! Nezabudnite, že aj podklad je veľmi dôležitý. My sme na podklad využili neutrálnu telovú farbičku, potom nemohla chýbať aj čierna a nakoniec sme manikúru rozžiarili oranžovou farbičkou v podaní gél laku Spanish Orange, ktorá je rovnako krásna ako farba dyne!


Strašidelné pečiatky

Pokiaľ nefandíte kresleniu ani samolepkám, pozrite sa na naše najnovšie zdobiace doštičky so strašidelnými halloweenskymi motívmi. O pečiatkovej metóde sme už písali v tomto článku, v ktorom nájdete aj podrobný návod ako na to! 

fb

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.