Gél laky pre rebelky – Nové odtiene gél lakov NeoNail Grunge

Jemné ženské odtiene nie sú nič pre vás? Vymykáte sa módnym štýlom a idete si svojou cestou? Z dlhých neónovo ružových nechtov je vám blbo a potrebujete niečo, čo by dokonale odrážalo váš štýl? Tak potom zbystrite – práve pre vás je nový rad odtieňov gél lakov NeoNail, ktorý nesie príznačný názov – GRUNGE. Nie je to len hudobný žáner. Je to aj životný štýl. Je to VÁŠ životný štýl! Kliknite na článok a povedzte samé, ako vás tieto neopozerané odtiene oslovili.

Ak ste článok rozklikli, tak pre vás asi názov grunge nie je nič neznáme. Ak ste tu preto, aby ste sa dozvedeli o význame tohto slova viac, mám niečo aj pre vás: 

Grunge je názov hudobného štýlu, ktorý vznikol v polovici osemdesiatych rokov v USA. Jeho znakom je surovosť, ktorá je vylúdená hudobnými nástrojmi garážových kapiel. Koniec uhladenosti a komfortnému životnému štýlu. Grunge oslovil veľa mladých ľudí, ktorí nesúhlasili so stavom vtedajšej spoločnosti a chceli meniť svet. Len si spomeňte na jedného z najslávnejších predstaviteľov grunge – Kurta Cobaina. Ale pozrime sa na to reálne. Takí sú mladí stále, len tie hudobné štýly sa menia :). Každopádne ak sama chcete vystúpiť z tieňa konzumného života a vyjadriť svoj názor, môžete to robiť aj prostredníctvom svojho vzhľadu, no nie? 🙂

tla_tko_sk

NeoNail pripravil rad odtieňov práve pre tie z vás, ktoré klasické svietivé a radostné farby nenosia už z princípu. Sama som mala asi v sedemnástich rokoch svoje „grunge obdobie“ a v šatníku mi prevládali odtiene šedej, khaki a čiernej. A nechty tomu výborne sekundovali! Keď som túto sériu tu videla, ako by sa mi to všetko vrátilo :D.

Jednotlivé odtiene som vám rozdelila do radov, ktoré sadnú k rôznym outfitom. Vyberte si ten svoj a experimentujte!

Outfit č. 1

2b845f78f79302cc9342d27c3d5b090f

 

Outfit č. 2

outfit_3

Outfit č. 3

outfit_2

Outfit č. 4

outfit_4

 

Zdroje: NeoNail.plPolyvore

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.