Denník mačky NANI: 2 tipy a jeden návod na rýchle a efektné domáce zdobenie!

Na rade je druhý diel Denníka mačky NANI! Tešíte sa? Mali by ste! Tak schválne: koľko spôsobov na urýchlenie schnutia klasického laku poznáte? A čo nejaké vychytávky? A viete, ako si doma vyrobiť vlastnú zdobiacu sondu? Ja viem všetko a rada sa o to s vami podelím!

Posvietime si teda (pokojne aj UV lampou) na rady a fígle z oblasti každodenného zdobenia. Navyše, ako už ste zvyknuté, ani tentoraz nebude chýbať super návod na nail art – tentoraz s transferovou fóliou! Je populárna a navyše vyzerá úplne úžasne – rovnako ako ja – mačka NANI! Pohodlne sa usaďte a užite si dnešný článok plný inšpirácií a super rád!

Zdobiaca sonda ľahko a rýchlo!

Hneď na začiatku tu pre vás mám obrázkový návod na šikovnú podomácky vyrobenú zdobiacu sondu. Ak sa tvorbou nechtov živíte, rozhodne neodporúčam takýto vynález ukazovať vašim zákazníčkam. Asi by to moc dobrý dojem nevzbudilo. 😉

Pravdaže, ak ste začiatočníčka a postačí vám provizórna pomôcka na občasné bodky alebo jednoduché kytičky, pokojne túto domácu zdobičku vyskúšajte. Je to veľmi jednoduché!
tip

Potreby: Pinetka s oblým koncom ALEBO ceruzka s gumou na konci + špendlík

Postup: Pri ceruzke a špendlíku je to celkom jasné, ale čo tá pinetka? Ak vám nebude chýbať do vlasov, jednoducho len jej „nôžky“ roztiahnite natoľko, aby tvorili pravý uhol a hurá zdobiť jedným či druhým koncom. 🙂

Maximálny efekt – minimum práce!

Rady by ste na rukách mali nevšedný a profesionálne vyzerajúci nail art, ale so zložitými postupmi a zdobením nie ste kamaráti? Skúste transferovú fóliu! Na celý nail art potrebujete len špeciálne lepidlo, kúsok spomínanej fólie ľubovoľného vzhľadu a môžete vyčíňať!
transfer_folie_n_vod

Ako postupovať krok za krokom už som kedysi popisovala aj v jednom zo svojich starších článkov, takže ak sa vám takýto nail art páči, neváhajte mrknúť, ako na to. V článku navyše nájdete ďalšiu galériu s množstvom inšpirácií pre prípad, že by vám tá nižšie nestačila.

Páči sa vám použitie zdobiace fólie v nailarte? Potom by sa vám mohol páčiť aj článok „Črepy prinášajú šťastie. Majte ho vždy dostatok!“ a „Foil gély vykúzlia z vašich nechtov klenot! Zistite ako na to.„.

7 rád a tipov na rýchle uschnutie laku

20157220_691203934409410_4402095419165874530_o

Spoznávate sa na obrázku? Ja teda áno! Jeden sa tak snaží, aby nechty boli tip-top, ale (pokiaľ práve nepracujete s gélmi, gél lakmi alebo akrylom) to čakanie, než lak uschne, je vždy, no … nekonečné! 🙂

Poďme si zhrnúť 7 spôsobov, ako je možné celý proces menej či viac urýchliť.

Vezmime to poporiadku, môžete:

  1. Fúkať na prsty.
  2. Rýchlo mávať rukami zo strany na stranu.
  3. Rýchlo mávať rukami zo strany na stranu a fúkať pritom na prsty.
  4. Rýchlo mávať rukami zo strany na stranu, fúkať pritom na prsty a stáť pred ventilátorom.
  5. Veľmi rýchlo mávať rukami zo strany na stranu, zúrivo fúkať na prsty a stáť pred veľmi výkonným ventilátorom.

A teraz už dosť žartovania! 🙂

Skúsili ste niekedy sušič laku v spreji? Ide o malú fľaštičku, ktorá prichádza na rad, ak máte hrubšie vrstvy laku a ich schnutie by trvalo až príliš dlho. Nie je nič jednoduchšie, ako počkať približne 1-2 minúty, sprej na nechty nastriekať (ak by ste urýchľovač schnutia aplikovali ihneď po nanesení laku, mohli by sa tekutiny miešať alebo rozpíjať a to nechceme) a za dve minúty máte po starostiach.

Po aplikácii spreja bude lak nielen suchý, ale bude aj odolnejší voči poškodeniu a zvýši sa aj samotný lesk manikúry. Vrelo odporúčam, ak máte nedočkavé ruky. Oplatí sa to! Ako malá čerešnička celého zdobenia vás poteší, že sprej veľmi príjemne vonia.


Tiež si môžete zaobstarať sušičku laku na nechty. Ide o fajnový spôsob, ako sa vyhnúť nekonečnému fúkaniu a mávaniu rukami. Sušičku je potrebné iba zapojiť do elektriny a nalakované nechty do nej vložiť. Potom môžete pokojne sledovať napríklad obľúbený seriál a nechať prístroj vykonávať svoju prácu. Čas schnutia laku sa primárne odvíja od hustoty vrstiev, ale zvyčajne sa skráti až na polovicu. Ide tiež o veľmi pohodlný a jednoduchý spôsob, ako nechať lak zatvrdnúť.

No a to je z druhého dielu všetko. Myslím, že už tých informácií bolo až-až. Snáď vám aspoň niektorá z rád prišla vhod a domáce zdobenie vďaka nej bude jednoduchšie a rýchlejšie, než kedykoľvek predtým. Ak samy máte osvedčený zdobiaci tip alebo postup, nebojte sa oň podeliť aj s ostatnými na našom Facebooku! Pokojne rovno do komentárov pod článok. Veľa šťastia s vaším ďalším nail artom! 🙂

Zdroje: pinterest.comthedailyvarnish.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.